美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章

Ocean419 發表於 20-9-20 22:59
你同事咩年紀?我聽人講只係頭3次有效d姐係幫到5年左右,之後想keep就要要拉面皮
...

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

掃碼睇watsmask level 3中童證書

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

https://www.cultbeauty.co.uk/medik8-crystal-retinal-10.html

好似好勁咁

子爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-9-20 23:18

佢會去邊度打同幾錢?我原本計劃50左右先打呢d

Vichy Tmall 不送香港

京東見到呢set, 係咪都可以當早C精華咁用?我鍾意每日一枝夠新鮮

男爵府

2020勳章

Ocean419 發表於 20-9-20 22:59
你同事咩年紀?我聽人講只係頭3次有效d姐係幫到5年左右,之後想keep就要要拉面皮
...

咁大鑊
我面無鬆
反而係頸鬆
好似大頸泡咁
想知有乜treatment 可改善

子爵府

2020勳章

candycakee 發表於 20-9-21 09:40
咁大鑊
我面無鬆
反而係頸鬆

十年前鬼婆同事講亞洲女性要睇條頸先估到真實年齡,果時我仲後生唔明,而家終於明白

你之前話打liftera 對頸冇效嗎?

男爵府

2020勳章

Ocean419 發表於 20-9-21 12:05
十年前鬼婆同事講亞洲女性要睇條頸先估到真實年齡,果時我仲後生唔明,而家終於明白

你之前話打liftera ...

一次未咁快見效
我睇返屋企人相
老豆就係咁
都幾難攪

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

補骨脂酚系列

公爵府

2020勳章

ckm80 發表於 20-9-21 00:04
https://www.cultbeauty.co.uk/medik8-crystal-retinal-10.html

好似好勁咁

點勁法?

公爵府

2020勳章

Ocean419 發表於 20-9-21 08:00
佢會去邊度打同幾錢?我原本計劃50左右先打呢d

Vichy Tmall 不送香港

佢只係講仁安打,無講幾錢。
醫美項目咩年紀做都重要架,效果同身體機能有一定關係。45+做未算太老,效果好既仲可以做多2次靚多幾年。始終未退休要見人,有收入又會比較捨得花錢。

你求其作個內地地址,就加到入車仔,揀官集,如果俾到錢就買到。除非係禁運果D,呢個方法通常成功。

安瓶果支唔多見口碑,萬寧都做優惠中,可以比較下先。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

makhappyskin旅行裝又大減價

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

低調上市雅頓超導小氣泡用左新技術

伯爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-9-21 16:26
點勁法?

佢話convert少咗次,咁可吸收嘅Retinoic acid會多d

珍珠宮

2020勳章

candycakee 發表於 20-9-21 12:15
一次未咁快見效
我睇返屋企人相
老豆就係咁

我條頸唔係鬆(遲啲唔知),但有另一樣問題,就係好粗糙,毛孔好大,睇落好似老泥咁
我每星期用一次gel plus, 好d,但都係唔靚。
可能都要醫美先得

子爵府

2020勳章

me920 發表於 20-9-21 18:09
我條頸唔係鬆(遲啲唔知),但有另一樣問題,就係好粗糙,毛孔好大,睇落好似老泥咁
我每星期用 ...

咩事令到頸毛孔好大?通常係面丅位同鼻翼

珍珠宮

2020勳章

Ocean419 發表於 20-9-22 08:06
咩事令到頸毛孔好大?通常係面丅位同鼻翼

我諗係天生

子爵府

2020勳章

http://www.harbourcity.com.hk/en/happening/beauty-thursday/?utm_source=xgate&utm_medium=email&utm_campaign=HC+ENEWS+21+Sep+-+EN

咁啱有野想買又多出TST消費,呢個好抵,只做24/9 一日

男爵府

2020勳章

me920 發表於 20-9-22 08:17
我諗係天生

係天生
頸我廿幾歲已用revital neck cream
用左無限咁多支

男爵府

2020勳章

me920 發表於 20-9-21 18:09
我每星期用 ...

齊齊打laser

公爵府

2020勳章

ckm80 發表於 20-9-21 17:44
佢話convert少咗次,咁可吸收嘅Retinoic acid會多d

有口碑既產品仍然係retinol,唔多見retinal。唔肯定係咩原因,估計濃度高比少轉化重要。

首頁
12281229123012311232...1269

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊