美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ckm80 發表於 20-9-27 16:13
再創新低,仲要屈臣氏全場九折,我扣埋易賞錢分,買兩枝用咗$16.5

mannings都做9折

珍珠宮

me920 發表於 20-9-27 11:38
LRP 左右有咩分別?

同一支,包裝上有英文同法文。

大宅

greentea000 發表於 20-9-27 16:31
effaclar系列,暗瘡嚴重用A.I.,有暗瘡唔嚴重用DUO(+),無暗瘡用K(+)。
我bf而家幾個月先有一粒半粒暗瘡, ...
我成日生瘡啲位搽DUO+,無瘡就唔搽,因為一支好快用完
等我買支K+試試先

珍珠宮

greentea000 發表於 20-9-27 16:45
mannings都做9折

9折不包括口罩
我還有一張$20券,不知道買不買口罩好。

珍珠宮

回覆樓主:

對於我唔認同既(修復DNA)同唔明白既(細胞自噬),我會選擇忽略,集中係效果上好過。

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-9-27 18:00
9折不包括口罩
我還有一張$20券,不知道買不買口罩好。

就算有DBS 92折同萬寧券$20,watsmask同mannings level 3仍然要$3/個,係我買既所有口罩牌子之中最貴。唯有諗D方法平衡下心理,例如佢地唔會成日改款,又唔會出彩色/圖案款式。口罩咁近個鼻又接觸皮膚,顏料真係令我好唔放心。暫時又唔見有牌子提供顏料安全報告,唯有自己保守D。

侯爵府

回覆樓主:

再下一城

珍珠宮

ckm80 發表於 20-9-27 22:57
再下一城

買不動了!!!

珍珠宮

greentea000 發表於 20-9-27 22:11
就算有DBS 92折同萬寧券$20,watsmask同mannings level 3仍然要$3/個,係我買既所有口罩牌子之中最貴。唯 ...

$1.6/個的彩色medicom level 1,你也不心動嗎?

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-9-27 23:58
$1.6/個的彩色medicom level 1,你也不心動嗎?

心動個價錢,不過要撞見都唔容易!
而家口罩供應多,但假貨都多。尤其medicom呢D受追捧牌子,好多指定零售點無貨返,而非指定零售點又多貨又多款式,令人疑惑。

侯爵府

asweetmom 發表於 20-9-27 23:49
買不動了!!!

如果八五折買真係蝕

珍珠宮

ckm80 發表於 20-9-28 01:16
如果八五折買真係蝕

如果急用正價都要買,儲貨既先有得等好價,所以呢排萬寧同屈臣士既9折我都補貨好多日用品。
今日突然諗起望下chantecaille唇膏,發現已經錯過2星期前既85折!反而好開心,即刻唔使心思思。

侯爵府

greentea000 發表於 20-9-28 01:48
如果急用正價都要買,儲貨既先有得等好價,所以呢排萬寧同屈臣士既9折我都補貨好多日用品。
今日突然諗起 ...

Chantecaille可以去spacenk買喎!!!

珍珠宮

ckm80 發表於 20-9-28 01:49
Chantecaille可以去spacenk買喎!!!

好主意!
知唔知呢個優惠做到幾時?

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-9-27 23:49
買不動了!!!

終於有日期啦!

珍珠宮

回覆樓主:

竟然有得換貨,咁咪即係間接承認之前品質有問題,而家有正常品質供應?

珍珠宮

回覆樓主:

呢2個roc產品都有閃片(雲母),不過我媽唔介意,我亦唔多見評價之中有人投訴呢樣野。

珍珠宮

回覆樓主:

買左左邊果支既人,記得即刻拎出黎,白色蓋上半部份向左擰實。呢個安全鎖設計抵得返佢比右邊又貴又少份量又低濃度,因為retinol好易氧化失效。

伯爵府

greentea000 發表於 20-9-28 05:23
呢2個roc產品都有閃片(雲母),不過我媽唔介意,我亦唔多見評價之中有人投訴呢樣野。

買美貨你可以睇埋Amazon 比較下價錢,通常Amazon 平d

侯爵府

greentea000 發表於 20-9-28 02:02
好主意!
知唔知呢個優惠做到幾時?

去到29/9晚咋,應該係計英國時間嘅

首頁
12351236123712381239...1370

尾頁

跳至