美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2020勳章

有冇人記得双11同black Friday iherb 上年做咩promotion?我已經放左一大堆野入shopping cart, 等有big promotion 先比$

公爵府

2020勳章

Ocean419 發表於 20-10-28 08:49
有冇人記得双11同black Friday iherb 上年做咩promotion?我已經放左一大堆野入shopping cart, 等有big prom ...

唔吸引

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

iherb孤寒左,用左8折碼就無左本來既9折。

公爵府

2020勳章

IloveJJ 發表於 20-10-28 08:38
咁又唔得,行山咁耐,我又唔會,而且我要佢地一齊去嘛!

揾項唔受場地時間帶氧運動同時做下,只做瑜伽對減脂作用唔大。行山如果要一家大細一星期行一日,都唔容易堅持。

公爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-10-28 09:15

為何買20支玫瑰果油那麼多呀?

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-10-28 09:25
為何買20支玫瑰果油那麼多呀?

我買1支咋,但發現只得8折而唔係9折再8折,咪睇下買20支確認下。

水晶宮

2020勳章

greentea000 發表於 20-10-28 09:20
揾項唔受場地時間帶氧運動同時做下,只做瑜伽對減脂作用唔大。行山如果要一家大細一星期行一日,都唔容易 ...

我唔係搵唔到帶氧運動做,只係懶咗堅持減肥。
要平衡身體各方面需要,覺得幾困難。
同佢地行山我係消閒,佢哋行得咁慢,點減肥。
我有時做完瑜伽,由中環急步行行返西環,流汗架!

水晶宮

2020勳章

asweetmom 發表於 20-10-28 08:31
那麼你不用等測驗完呀,馬上可以去行山了,脂肪不等人!

話時話,我啲仔測驗,我仲要响屋企坐陣的,佢哋只係自己溫,但我細仔仲係成日掛住玩,我要叫佢休息完去溫書先得,所以我係一定要响度。

華潤請好多人,你女啱嗎?

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

手上有多支neutrogena同roc,murad又等待收貨中。今個雙11唔買redermic r啦,相信雙12仍然會好平!

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

京東medicom dr.guard成人口罩終於返貨,完全無優惠。手上又係大把貨,唔想買。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

呢個15色似乎有D勉強

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

魔鬼在不知道的細節中

公爵府

2020勳章

IloveJJ 發表於 20-10-28 10:22
話時話,我啲仔測驗,我仲要响屋企坐陣的,佢哋只係自己溫,但我細仔仲係成日掛住玩,我要叫佢休息完去溫 ...

我同你相反,而家好唔適應。阿小三小姐唔操勞得,返學日只做1.5小時功課(已經調適左)。測考就暫時應付到,無申請調適。我要係佢有限學習時間內保證佢做到B1生,上到聯中,我就黎要全面教佢走精面啦!

asweetmom大女已經畢業幾年,做左初級管理層,等緊北上受訓更上一層樓,無理由去華潤做MT。

水晶宮

2020勳章

greentea000 發表於 20-10-28 12:45
我同你相反,而家好唔適應。阿小三小姐唔操勞得,返學日只做1.5小時功課(已經調適左)。測考就暫時應付到 ...

我見你話目標只係要頭40名,應該都好易啫,唔駛操勞啦!

我而家做瑜伽係做Yinyasa同 hatha,今日用運動手環測試下,原來1個鐘入面,都有半個鐘心跳率達到消脂或以上。

我最近對於維持咩體脂感到迷惘。保持而家既飲食:低碳,晚上飲少少酒,我作息好好,唔會太精神,唔會失眠,瞓得沉,月事亦不覺得體質弱,頭髮似乎少咗白,但體脂率高。

另外,我响yoga見到有老婆婆,雖然有力,但腳好瘦既,又覺得好似唔係咁好(即係我覺得劉嘉玲好過張曼玉咁)。我而家係少胖,覺得好似較適合中年以上既年齡,但體脂高又怕對心臟其他病風險高。

子爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-10-28 09:15

我完全唔知有20%code, 借左你個code 用再加MasterCard 5%慳好多,thanks!

子爵府

2020勳章

IloveJJ 發表於 20-10-28 13:48
我見你話目標只係要頭40名,應該都好易啫,唔駛操勞啦!

我而家做瑜伽係做Yinyasa同 hatha,今日用運動手 ...

你而家體脂幾多?我BMI under 20 望落已經係瘦,體脂仲係25%以上, 好難想像體脂再低係咩樣

水晶宮

2020勳章

Ocean419 發表於 20-10-28 14:06
你而家體脂幾多?我BMI under 20 望落已經係瘦,體脂仲係25%以上, 好難想像體脂再低係咩樣
...

我體脂又升返去30啦! 無試過朝早25%喎!今年最低27%,已經面瘦胸又縮,唔敢再瘦(朋友同老公都叫我停)。去年最低就26%。

公爵府

2020勳章

IloveJJ 發表於 20-10-28 14:11
我體脂又升返去30啦! 無試過朝早25%喎!今年最低27%,已經面瘦胸又縮,唔敢再瘦(朋友同老公 ...

你有計算每天喝酒的熱量嗎?

水晶宮

2020勳章

asweetmom 發表於 20-10-28 14:35
你有計算每天喝酒的熱量嗎?

我而家無計住熱量,不過我飲酒只飲幾十毫升。

公爵府

2020勳章

IloveJJ 發表於 20-10-28 14:42
我而家無計住熱量,不過我飲酒只飲幾十毫升。

好吧,那你只有盈餘沒有赤字了!

首頁
12681269127012711272...1349

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊