美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

greentea000 發表於 20-1-20 19:30
我本來買2個福袋,收銀機度放得1個化妝袋。我問2個福袋唔係2個贈品架,佢話1張單限1個贈品。我話拆單買, ...

邊間分店?金鐘廊sales的態度ok,不過冇額外送samples

珍珠宮

me920 發表於 20-1-20 22:30
邊間分店?金鐘廊sales的態度ok,不過冇額外送samples

沙田一田。我又唔使佢介紹同俾我試上手,買完即走,當時又無其他客人。前年上年客人多佢地都招呼周到,講解熱情,又幫手計數拆單,唔知今次落差咁大係咩事。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

greentea000 發表於 20-1-20 22:42
沙田一田。我又唔使佢介紹同俾我試上手,買完即走,當時又無其他客人。前年上年客人多佢地都招呼周到,講 ...

一田裝修後我好似有去過問野,但冇買野。
印象態度一般

珍珠宮

回覆樓主:

升級伙食計劃執行左就黎4個月,平均增加$1500/月。
秋刀魚、䱽魚、多寶魚>>>石斑柳、鱈魚、大帶子、蟹肉罐頭
火龍果、奇異果、士多啤梨>>>紅肉火龍果、金奇異果、美國長柄士多啤梨
三餐都有菇類同生果
我都未升級到有機蔬果已經支出超出我預期,下個月降返級抖下先。

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 20-1-20 23:10
做咩要無端端升級?

試下有幾好味 同貴幾多

氣炸鍋食物致癌物超標?韓國實測最多超標2倍 專家教5招自保
https://www.hk01.com/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%94%9F%E6%B4%BB/423984/%E6%B0%A3%E7%82%B8%E9%8D%8B%E9%A3%9F%E7%89%A9%E8%87%B4%E7%99%8C%E7%89%A9%E8%B6%85%E6%A8%99-%E9%9F%93%E5%9C%8B%E5%AF%A6%E6%B8%AC%E6%9C%80%E5%A4%9A%E8%B6%85%E6%A8%992%E5%80%8D-%E5%B0%88%E5%AE%B6%E6%95%995%E6%8B%9B%E8%87%AA%E4%BF%9D

大宅

Elenalan 發表於 20-1-20 21:34
一個禮盒內有50g x2支Handcream

正wor, sales完全冇提過有Hans cream送

禁止訪問

珍珠宮

Elenalan 發表於 20-1-20 21:34
一個禮盒內有50g x2支Handcream

手霜比化妝袋吸引得多,怪不得不說贈品有甚麼選擇。不知道就由得她們安排贈品,甚至沒有贈品。

珍珠宮

greentea000 發表於 20-1-20 23:00
升級伙食計劃執行左就黎4個月,平均增加$1500/月。
秋刀魚、䱽魚、多寶魚>>>石斑柳、鱈魚、大帶子、蟹 ...

我大女兒工作後改買金奇異果,她想馬上能吃,不想等。

scheme a在私人公司也可以有花紅,那麼辛苦也值得,我還以為是一個培訓課程。

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我本來買2個福袋,收銀機度放得1個化妝袋。我問2個福袋唔係2個贈品架,佢話1張單限1個贈品。我話拆單買, ...
個sales咁唔識做

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

greentea000 發表於 20-1-20 17:28
我覺得無卧蚕精神好多,唔明為咩無仲要特登去畫!
冇就會想有

男爵府

個 BA態度甘樣,吾使黑面麻 令我唸起 cosme decorte d BA又係咁,所以就算差不多價錢我情願去日本買。(不過日本無咩 samples 送,但態度可以接受)

水晶宮

asweetmom 發表於 20-1-21 00:03
手霜比化妝袋吸引得多,怪不得不說贈品有甚麼選擇。不知道就由得她們安排贈品,甚至沒有贈品。
...

我原來兩樣贈品都有,有一盒2支handcream, 又有一個大化妝袋(但似收納袋,我冇為意係咪指定果個化妝袋),再加十幾包samples (包括我想要的eye cream)

禁止訪問

伯爵府

Elenalan 發表於 20-1-21 11:31
我原來兩樣贈品都有,有一盒2支handcream, 又有一個大化妝袋(但似收納袋,我冇為意係咪指定果個化妝袋), ...

我終於買左I’m From Mugwort essence~
等收貨~
我見佢d產品普遍comment 都ok

水晶宮

mimosa_t 發表於 20-1-21 14:40
我終於買左I’m From Mugwort essence~
等收貨~

我覺得超好用,佢已經變左我嘅Must Have Items之一!

珍珠宮

回覆樓主:

1月sasa買左
1.EA
金膠囊60粒x2
粉膠囊60粒x2
粉膠囊30粒x3
2.IPSA高效防禦抗曬乳液x9
3.DHC
卸妝油x6
潤唇膏x5

IPSA已經兩日買唔到,俾我掃左貨果幾間分店無補貨。

珍珠宮

回覆樓主:

終於約到2月頭台北打m22,時間過得真係快,眨下眼上次打完已經個半月。今次我另外2個表姐都會去打,順便賞櫻。

大家都無被裁,又仍然有花紅出,個別係比上年少左。理性係應該慳D洗,但感性又想惠勞下自己。加上大環境好抑鬱,唔想諗咁多。

男爵府

mimosa_t 發表於 20-1-21 14:40
等收貨~

張 paper mask成日 out of stock

首頁

尾頁

跳至