自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

RIP

男爵府

牛年勳章

媽媽會在心中一直一直陪伴你

子爵府

2018復活節勳章

節哀順變

子爵府

保重,節哀順變

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

節哀順便

珍珠宮

take care

大宅

wewanwan 發表於 19-4-13 09:01
一直以來以為自己同佢感情唔深,佢既離開應該唔會太傷心,但原來血濃於水既感覺,係不能否定。早上紮醒,眼 ...

RIP (emoji)(emoji)(emoji)

大宅

Hemi 發表於 19-4-13 09:14
要哭就哭吧,至親走咗依一刻先明白箇中傷痛。

我試過喺餐廳失控痛哭,又試過喺巴士或街上斷續流淚,完全懶 ...

我都係

象牙宮

一直以來以為自己同佢感情唔深,佢既離開應該唔會太傷心,但原來血濃於水既感覺,係不能否定。早上紮醒,眼 ...

正常的。想哭就哭吧。
媽多大年紀?。

担心我媽時, 我會 透不過氣。睡時也會紮醒。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

最近我親人都走左。今日火化了,心好痛好痛。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

子爵府

2024年龍年勳章

Take care,明白你的心痛

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

明白的……眼淚是不受控制地流

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

take care
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

侯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

保重

珍珠宮

始終相處咗咁多年

首頁
12345...9

尾頁

跳至