夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛剛喺餐廳食早餐~見到有一家四口來~太太著deep V背心~露出事業線~我想問大家的老公會唔會介意你哋著得暴露嘅呢?純粹忽發奇想八卦下

大宅

mingmama 發表於 19-4-14 10:35
剛剛喺餐廳食早餐~見到有一家四口來~太太著deep V背心~露出事業線~我想問大家的老公會唔會介意你哋著得 ...

大部分都會吾想啦?除了西方人士?

珍珠宮

剛剛喺餐廳食早餐~見到有一家四口來~太太著deep V背心~露出事業線~我想問大家的老公會唔會介意你哋著得 ...

我剛剛問了我先生:佢話:
"part of depends on "WHY", normally I don't mind. I guess I don't understand why mind? if you have good looking part of body, show off. "

我都估計佢唔介意。因為佢講我知佢前妻穿 deep V 設計的在商業中心區翻工入咖啡店,露出事業線 (好性感),因為人露,她露,她的特別靚,所以常有男人請她飲咖啡。

我平胸,冇事業線show off,先唔著暴露衫遮,我係著到好密實,由長袖衫,長裙,由頸脖遮到落腳眼。一樣走唔出我先生的犀利眼,我先生一樣觀察到我的性感。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

stella^^ 發表於 19-4-14 10:39
大部分都會吾想啦?除了西方人士?

咁我就要聲明,我先生係西方人士。佢前妻係幾歲就移民到西方社會的港女。我見過她和她的姪女,從她姪女就可聯想到佢前妻當年的性感,她的姪女真係由頭靚到落腳,又懂穿著,還是個醫生,嘩,都唔知乜嘢男人先TUM到她做妻子。她姪女又好欣賞,仰慕我先生喔。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

858D 發表於 19-4-14 10:55
咁我就要聲明,我先生係西方人士。佢前妻係幾歲就移民到西方社會的港女。我見過她和她的姪女,從她姪女就 ...

早上好姊妹性感尺度又好個人既?我有個日本名字叫:根本有料子所以都會着得性感些,尤其是夏天哈哈!

子爵府

以前太太穿大領口衫我會瓜瓜嘈, 有次搭地鐵無位, 太太坐, 我站在老遠, 見個男人企係太太面前, 又無咩人, 開頭無留意, 之後發現個男人勁"目及"太太個胸, 原來太太做了個彎身玩手機的動作都朦朦下, 成個內裡的W 奶走了出來, 我走去叫太太坐正, 知唔知比人"目及"緊, 個男人即閃, 不過太太成日話佢都唔想架, 比人"目反"都無計架, 又唔會無左既.......

不過依家過了40後, 我都無咁嚴.... 放鬆左好多, 有次太太問我件衫領低唔低, 我說士旦啦(懶言一句), 太太反而話我依家唔緊張佢. 不過太太依家越來越保守, 又唔穿背芯和短裙, 以前佢會的......

其實穿得健康唔介意, 事業線還好, 如果著到成隻野走出來, 又幾乎離罩, 又或飛釘咁, 令個個男人扯晒, 有晒幻想就唔好了..

男爵府

我剛見到的是本地人~普普通通的一家四口~太太樣子也是普普通通~唔係話好驚豔嗰類~著deep V背心加外套~正面見到事業線~側面見到東西半球~我自己覺得算是暴露
而我先生係好明顯唔喜歡我著得太暴露~一開始拍拖我著polo shirt佢會幫我扣晒啲鈕~連最頂嗰粒都扣埋~係我話好老土佢先肯畀我扣少一粒~所以我平時的衣服都少呢啲deep V類的
剛剛見到呢個場景~想知道其他人其實會唔會都唔喜歡另一半太暴露

子爵府

mingmama 發表於 19-4-14 11:40
我剛見到的是本地人~普普通通的一家四口~太太樣子也是普普通通~唔係話好驚豔嗰類~著deep V背心加外套~ ...

無圖無真相, 下次唔該影張相來益下街坊...., 反正呀誰個太太唔介意...

男爵府

PTMCYS 發表於 19-4-14 11:28
以前太太穿大領口衫我會瓜瓜嘈, 有次搭地鐵無位, 太太坐, 我站在老遠, 見個男人企係太太面前, 又無咩人, ...

我先生都唔中意我著低領衫~尤其生了個女出街湊女好易走光都唔知~嗰陣佢會成日教訓我朦盛盛蝕底咗都唔知
不過佢又好少管我著短褲短裙喎~我後生時多數短裙返工~到而家經常短褲出街佢都冇咩異議
可能佢覺得露球易啲畀人(emoji)~相對露腿又冇咁吸睛啦

男爵府

PTMCYS 發表於 19-4-14 11:44
無圖無真相, 下次唔該影張相來益下街坊...., 反正呀誰個太太唔介意...
...

其實我唔太敢喺街偷拍人架~我驚畀人知道就大件事~所以見到啲人喺街影嗰啲偷拍相我都好佩服佢地嘅勇氣
其實我都形容晒出來啦~嗰位太太身型瘦~其實身材唔算好勁爆嗰類~只不過因為件背心~所以先見到嗰條事業線~再加上我坐喺佢側面~就會望到少少半球囉

男爵府

鍾意著乜著咪乜
老公從來唔管
不過佢係ABC

就算管我都唔會理

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

我老公唔介意

珍珠宮

stella^^ 發表於 19-4-14 11:12
早上好姊妹性感尺度又好個人既?我有個日本名字叫:根本有料子所以都會着得性感些,尤其是夏天哈哈!
...

哈哈,我好鍾意妳的 日本名字 呢。想必是 名乎其人

我同意,性感尺度係好個人的喜好。好事來的。如果不是,我就冇人娶都得啦。好在有 各花入各眼,各聲入各耳,各味入各鼻 的 自然人類性行為現象。

大宅

無圖無真相, 有圖先有討論價值

瑪瑙宮

比我自己覺得, 性感係响屋企比老公睇, 著出街係男人都睇到唔係咁好卦.

翡翠宮

回覆樓主:

佢 like 吾 like 我吾太 care
短褲短裙V領呢D好少事
又吾係無着
佢知我性格亦從來吾敢出聲

大宅

我鐘意人地太太著

大宅

stella^^ 發表於 19-4-14 11:12
...

bk 有jm叫麥當娜子

大宅

821828 發表於 19-4-15 13:29
bk 有jm叫麥當娜子

係有啲日本名真是好佼笑又抵死

首頁

尾頁

跳至