自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會一齊PLAN行程, 互相遷就下....

伯爵府

中學生已經 可以 參與 plan行程

伯爵府

伯爵府

男爵府

mingmin豬 發表於 19-4-14 13:39
其實我覺得我當年放錯咗,我應該在佢哋當年年幼時,唔好去咁多東京、大阪、北诲道,應該現在先去就唔使咁麻 ...

細個去過哂,自然大個無興趣。既然都大個,不如索性同老公兩個拍拖去算啦

伯爵府

chillimom 發表於 19-4-14 19:08
哦原來咁!咁你仔女都只是似返你兩公婆姐

X2
一個又話唔食得海鮮一個唔溫泉,
兩個又話唔去呢到唔去果到,
成家人將個地點活動不停收窄,做咩要去十幾日咁長?

禁止訪問

男爵府

mingmin豬 發表於 19-4-14 19:23
呢樣唔關事,我重點係她們小時候我 plan 行程好順利,但大咗就奄尖聲悶,嫌悶嫌臭,如果按佢哋嘅行程,我 ...

小時候,唔知自己要乜/要求低D/唔敢要求啫。

而家大咗,性格出來,咪似你兩公婆嫌呢嫌路囉。唔明你點解話呢樣唔關事。佢大個咗好多嘢都同佢細細個嘅時候唔同㗎啦。公道啲講,咁點解你哋大人有得揀佢細路仔又冇得揀?佢有意見會俾你嫌乞人憎?

首頁

尾頁

跳至