美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

sman 發表於 19-8-9 16:40
我覺得似俾油彈,仲要個臉俾油彈,感覺唔太好,不過佢地叫我頭幾次主力打去斑先,佢地叫我早晚搽反黑膏一 ...

我記得之前有d jm分享過要打6/7次, 你打左幾多次?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

貝媽 發表於 19-8-9 17:38
我記得之前有d jm分享過要打6/7次, 你打左幾多次?

第一次咋

大宅

sman 發表於 19-8-9 20:02
第一次咋

保濕保濕保濕, 防曬防曬防曬

男爵府

貝媽 發表於 19-8-9 20:32
保濕保濕保濕, 防曬防曬防曬

有呀,前後我都day day mask,所以我唔覺得乾,至於防晒我平時用35spf,而家轉左用50spf,盡量唔晒,希望做幾次會D斑淡D啦……

大宅

sman 發表於 19-8-9 20:36
有呀,前後我都day day mask,所以我唔覺得乾,至於防晒我平時用35spf,而家轉左用50spf,盡量唔晒,希望 ...

好似話得spf 唔夠, 要有pa+++++, 同埋物理防曬好d。 aplus 橙/白色果支好好用, 搽完上面好爽, 我用左三支啦

男爵府

貝媽 發表於 19-8-9 20:49
好似話得spf 唔夠, 要有pa+++++, 同埋物理防曬好d。 aplus 橙/白色果支好好用, 搽完上面好爽, 我用左三支 ...

可唔可以影個樣俾我睇下呀?唔該

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

貝媽 發表於 19-8-9 20:49
好似話得spf 唔夠, 要有pa+++++, 同埋物理防曬好d。 aplus 橙/白色果支好好用, 搽完上面好爽, 我用左三支 ...

係咪尼支?我都用緊,同佢地買仲有 B5 gel 送,都好好用!

大宅

sman 發表於 19-8-9 23:17
可唔可以影個樣俾我睇下呀?唔該

47樓位jm影左丫

大宅

carolyktong 發表於 19-8-9 23:34
係咪尼支?我都用緊,同佢地買仲有 B5 gel 送,都好好用!

係呢支丫。不過支 B5, 我時得時唔得。有一排好吸收, 但突然有日開始就入唔到去咁。 隔一排用又吸返, 好奇怪

男爵府

幾$呀?

男爵府

貝媽 發表於 19-8-10 00:44
47樓位jm影左丫

收到……唔該

洋房

ktang0 發表於 19-7-17 12:13
打完激光自己都要日日用防曬㗎

本身用d cc cream 有SPF35-40算唔算查左防哂、(emoji)(emoji)

大宅

2019勳章 畀面勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

花花b 發表於 19-4-16 10:13
我都捻住去呢間試下,未打過,想單次試下先,不過會唔會扯左深層斑出黎?
...

唔係話會架咩?所以應該一嚟就一個療程?

男爵府

我都有用呢支防曬, 真係超好用, 最正嘅係之後化妝唔會起擦子膠碎

大宅

我暫昤打左兩次
都好似無咩變化

洋房

longlong1129 發表於 19-7-17 23:46
你係舊客?可介紹嗎?
我都想知,折扣後係幾錢?呢間係咪單次俾錢嫁?如果淺斑係咪打幾次都ko到了

男爵府

sillymum1986 發表於 19-8-20 19:29
我都想知,折扣後係幾錢?呢間係咪單次俾錢嫁?如果淺斑係咪打幾次都ko到了
...

呢間係可以單次俾錢,亦都可以用優惠價買多幾次,冇規定要買幾多次。至於啲班點樣打就最好去問返治療師。
我自己打過係有效果嘅,同埋去得都舒服囉,唔係話頂級五星級服務,但係起碼乾淨企理,用靚機,重點係冇人煩住你要買野

複式洋房

ktang0 發表於 19-8-21 07:04
呢間係可以單次俾錢,亦都可以用優惠價買多幾次,冇規定要買幾多次。至於啲班點樣打就最好去問返治療師。
...
認同,有幫襯開,岩岩有左個時爆好多瘡都係呢到做facial,我覺得唔hard sell乾淨

男爵府

支防哂幾多錢呢??

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊