網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章

大宅

rosalaw 發表於 19-4-15 00:02

你搜下新德物流,我覺得平,前幾日先用過佢哋

象牙宮

GinnyLam 發表於 19-4-15 16:11
你搜下新德物流,我覺得平,前幾日先用過佢哋

物流, 可預先問價。
还可安裝。當然要先問好價。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章

回覆 GinnyLam 的帖子

1.5元一公斤,最低消费300元?仲有冇其他費用?謝謝

大宅

rosalaw 發表於 19-4-15 23:57

1.5元一公斤,最低消费300元?仲有冇其他費用?謝謝

每單最低消費¥300,體積重與實重邊個貴就收邊個,會送到樓下,如要上樓費用另計,超過2米要加收超長費¥100。你問一百幾公斤重嘛,我覺得呢間幾好,前幾日用過佢哋,運過來一個實木電視櫃210*50*50cm、58kg,一張床墊180*100*24cm、36kg,幾根晾衫架、窗簾杆,最長240cm,三盞風扇燈,仲有其他家居雜物,有大件有細件,共29件,收我運費¥480+超長費¥100,共¥580,我自己就覺得抵用。問過點對點,佢哋計實重,單單一張床墊就報我運費$250+超長費$150,貴好多!

Fab91    發表於 19-4-17 09:12

大宅

我之前用點對點, 送大件傢俬, 你上佢網睇下

男爵府

rosalaw 發表於 19-4-15 00:02

鑫港穗

複式洋房

回覆 rosalaw 的帖子

呢间都唔错 唔收超长费 https://item.taobao.com/item.htm?id=42039872705
物流价格包派送到楼下另外没有费用
150KG 200-500KG501以上
3.5元/1KG 3元/1KG2.5元/1KG
越多越优惠

大货价格优惠,大量收家私,电器,装饰材料,沙发,床,地砖.

大货发物流正常情况今天发明天到香港

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

問過只有點對點計實重和包上樓 (有電梯)

其他公司要計體積和只送到樓下 (送上樓每件加錢)

傢俬有包裝, 計體積重, 有時比實重多幾倍。

禁止訪問

男爵府

樂高集運,新界地區無額外收費

首頁

尾頁

跳至