夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地容忍到男人打女人嗎?

目瞪口呆

一般人的答案係一定唔會容忍,但係你形容的果位女子就...
laughin' to keep from cryin'

禁止訪問

複式洋房

千草~
你3個朋友都好變態呀,
遲d我諗佢地會搞3P
依d朋友都係遠離, 遠離!!
珍惜眼前人

禁止訪問

別墅

我有個朋友都係架, 未結婚前已經比個男人打, 仲係打到流血, 但都要嫁比佢, 唉.....都係怪佢愛得個男人太深. 自己呃自己

別墅

我有個朋友都係架, 未結婚前已經比個男人打, 仲係打到流血, 但都要嫁比佢, 唉.....都係怪佢愛得個男人太深. 自己呃自己

複式洋房

毛毛虫,你個朋友唔係嘛,俾人打都仲要嫁呢個男人…我諗呢D係另類人愛另類人的表現啩!但我敢講佢老公都唔係好愛佢啫!

別墅

千草

我一早都覺得係.只怪我個朋友太愛個男人啦. 佢老公成隻牛咁, 結左婚之後都有打過佢, 不過唔係好勁個隻. 唉...而家仲仔都同佢生埋, 想走都幾難.我個朋友佢生得幾靚架, 以前仲好多男仔追添.
我好想佢離婚, 因為我真係好憎打女人既男人, 但你知道有句說話"令教人打仔, 莫教人分妻"嘛

複式洋房

毛毛虫,

一個願打一個願捱,都係多一事不如小一事啦!
你朋友真係會諗得通先算啦!佢真係識諗就唔會嫁個咁的男人啦!

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果男人打女人, 代表這個男人沒有修養.
如果女人可以忍受到被男人打, 可能是女人太愛這男人.
愛是麻木的,
但是女人應該有理性D, 不能任由被男人折磨

別墅

千草 & janice

我會明白你地既意思, 所以我而家咻就係多一事不如少一事囉, 但我個friend比老公打, 佢都會同我傾訴, 而我又唔知點樣安慰佢至好, 呢個至係一個難題呀....

複式洋房

如果我俾我老公打,我實去保護婦女的權益會,宣傳都有教啦,防止虐待婦女嘛!
就算我幾愛佢都好,打得一次就會有第二次,女人黎架,男人大力小小分分鐘連條命仔都無埋,打者並唔代表愛也!

別墅

千草

完全同意

大宅

我最憎~~男人打女人....一定no...我一定還手~~仲狠过佢~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

絕對容忍唔到~~ :evil:

伯爵府

NO ~~~

公爵府

no
sabina_bb 寫道:
NO ~~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

絕對唔可以
一次都唔得

大宅

梗係唔得啦! :evil:

大宅

今日我同老公同bb去健康院打針 打完針後我地返屋企 途中...我話一陣返去要俾bb食一次退燒藥 佢就講粗口話唔使 佢抱住個女 我叩佢唔好講 佢打左我一巴 好大力 好痛....佢以前冇打過我 bb出世後 佢就脾氣愈黎愈勁 我好嬲 我自己衝左返屋企 我去到樓下見到佢 我都禁住個lift門 我見佢到黎我就放手 點知到門好快close 佢行到lift 到 佢就即刻鬧我 係鬧到成個lobby 都聽到 我喊 .......返到home 我除底0的野 想抱個女 佢話我自己走 唔好抱個女 佢推開我.....我而定隻腳同條腰整親 瘀左 我發晒癲0甘抱個女 佢見到我0甘佢就俾我抱返個女 佢又再好惡0甘鬧我...........我唔知點算好......我要離開佢 佢今日打得我一次 就有第2次.......佢都已經唔會再返黎 佢只會俾錢個女做膳養費...我冇野做 我唔知點算..........我喊左好耐....而家......我覺得好頭痛 我唔敢同人講 初初嫁俾佢 我咩都冇 到而家分開我都係咩都冇 我真係再受唔住.........

首頁

尾頁

跳至