自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

上星期開始,whatsapp遲成15-30 mins 先收到W,依家連有訊息都冇埋通知聲?
有人話係whatspp軟件有問題,想問下有冇jm都有類似問題?點解決?吾該

子爵府

牛年勳章

有冇人都有甘既情況,可否教下我點做?吾該

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Nymph_ 發表於 19-4-15 10:48
上星期開始,whatsapp遲成15-30 mins 先收到W,依家連有訊息都冇埋通知聲?
有人話係whatspp軟件有問題,想問 ...

上星期冇事
琴日whatsapp有啲問題,我save咗嗰個人嘅電話,但係佢send過嚟嘅時候冇曬icon,同冇咗原本輸入咗嘅稱謂。
有訊息,但冇通知聲,我都有呢個問題幾日
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

尋日都試過,係sd唔到貼圖出去

wcpcelia    發表於 19-4-16 11:58

大宅

琴日wtsapp係有少少問題

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

新聞已經講左WhatsApp, FB 有問題

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-15 11:33
上星期冇事
琴日whatsapp有啲問題,我save咗嗰個人嘅電話,但係佢send過嚟嘅時候冇曬icon,同冇咗原本輸入 ...

自從賣咗盤後 久唔久就係咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-4-15 22:10

好差劣
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-15 22:20
好差劣

無訊號時收唔到嘅信息唔係有返訊號時即收

公爵府

回覆樓主:

我經常有訊息都無通知,要按入去先見到
今朝有幾個msg遲成幾個鐘先收到

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Poyau 發表於 19-4-15 22:10

複式洋房

我都想投訴

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

請問你而家仲有無咁既情況?解決咗未?因為我都係咁,但又唔知咩問題

子爵府

上星期冇左通知聲

子爵府

Nymph_ 發表於 19-4-15 11:03
有冇人都有甘既情況,可否教下我點做?吾該

D SETTING重新SET, 之後關機再開機, 都係唔得, 解決方法就用返電話通知, 我上星期有個約會改左時間冇睇到, 搞到大家有D唔開心, 講真你通知我改時間, 都要我SAID OKCONFIRMED !
我冇覆, 即係未收到啦, 你急打比我啊!

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-15 11:33
上星期冇事
琴日whatsapp有啲問題,我save咗嗰個人嘅電話,但係佢send過嚟嘅時候冇曬icon,同冇咗原本輸入 ...

咁奇怪

伯爵府

前幾日試過,訊息遲左10分鐘到先收到,仲係無通知,係我按入what's app 想send 訊息時先見到,我都覺得what's app 最近有少少short short 地,好多時要按入去先知有訊息!

珍珠宮

2024年龍年勳章

siuling0119 發表於 19-4-15 22:50
我經常有訊息都無通知,要按入去先見到
今朝有幾個msg遲成幾個鐘先收到

我都係呀

子爵府

好耐啦年幾2年, 有時要打開whatsapp先收到, 你開whatsapp之前對方只會見到1個tick, 好似你冇上網咁, 但明明同時用其他apps上網係冇問題
我之前send過email查詢, 描述左個情況, 已經表示唔同朋友用唔同電話, 新舊又好, 新舊andriod/ios version, wifi/data, 都有呢個情況, 但對方叫我講多d additional details about your issue, Screenshots of the issue

但我都講晒啦, 又唔係每時每刻有咁既情況, 點cap啫..
最後我冇理到......
標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

首頁

尾頁

跳至