懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

FB體驗帳戶

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
多唔多jm10週就驗t21/nifty? 血濃度夠唔夠 驗唔驗倒?

別墅

2019勳章

Teviss 發表於 19-4-15 14:43
多唔多jm10週就驗t21/nifty? 血濃度夠唔夠 驗唔驗倒?

我10週驗咗t21

複式洋房

我10週+4日驗 驗到

大宅

2019新春慶豚圓

我都係10週4去驗Nifty Pro,BB嘅染色體濃度好似話超過4%就可以驗到

我當時有7.x %

FB體驗帳戶

回覆 super_cat 的帖子

濃度係抽血當日就知? 醫生叫我10 週就可以抽,我又有d 心急就約左10 週驗,但上來見唔少jm 話10 週血濃度唔夠驗唔倒,諗緊改唔改遲d 驗,但我12 週政府又俾左期我驗唐氏,唔想同一週太近驗兩次

大宅

2019新春慶豚圓

Teviss 發表於 19-4-15 16:13

濃度係抽血當日就知? 醫生叫我10 週就可以抽,我又有d 心急就約左10 週驗,但上來 ...

出報告時個報告有寫

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

濃度係抽血當日就知? 醫生叫我10 週就可以抽,我又有d 心急就約左10 週驗,但上來 ...

改遲兩週啦
同一個week驗兩樣野無問題
好過唔夠濃又擔心又走多轉

洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

12 wk 做咗 nifty pro
13 wk 做政府唐氏

男爵府

BK Milk勳章

我12w做nifty pro, 因為個醫生包埋超聲波, 度頸皮, 睇下BB個身有無腫之類, 姑娘話12週照先照到呢d, 所以我就12w先做了

大宅

我係10週6日驗Nifty Pro既,夠濃度出report。如果擔心的話改期啦

別墅

2019新春慶豚圓

11w私家
12w政府
睇多次bb安心d

11w好夠濃度

洋房

我8週就驗T21

複式洋房

我剛十週就驗Nifty pro, 無問題吖~

複式洋房

JM12 發表於 19-4-15 17:17
我12w做nifty pro, 因為個醫生包埋超聲波, 度頸皮, 睇下BB個身有無腫之類, 姑娘話12週照先照到呢d, 所以我 ...

請問係邊度做?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

10wk3 有15.x% 做到無問題

FB體驗帳戶

多謝各位jm 意見
我都係改遲d..唔想驗兩次

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
JM12 發表於 19-4-15 17:17
我12w做nifty pro, 因為個醫生包埋超聲波, 度頸皮, 睇下BB個身有無腫之類, 姑娘話12週照先照到呢d, 所以我 ...

想知喺邊度驗同幾錢,thx!

別墅

我就係驚驗唔到所以11w2驗nifty pro,現在等報告中

子爵府

2019新春慶豚圓

我10w3d就驗nifty pro,好順利呀

男爵府

BK Milk勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
bonbonwunwun 發表於 19-4-15 19:26
請問係邊度做?

龔羽一醫生

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊