自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

去澳門新xxx匯7068房有鬼, 嚇死人,仲比我無意中影到

我地夜晚一熄燈, 隔一陣就聽到好大聲啪一聲,類似拍手聲, 我初頭以為係冷氣糟之類

跟住轉頭又黎,啪幾次之後, 到燈制聲,好似有人玩燈制,好快啪又開又關

我見仔訓咗,扮冇事繼續訓,點知有野起我旁邊掃我張床, 然後襟我張被,近到掂到我衫領

我戴眼罩,唔敢望,拎了我電話擺枕頭,電話度zip了符

佢走唔到埋黎, 跟住又大聲拍啪一聲,成晚都係咁

我第二朝出了酒店先同仔講,佢話佢果晚在廁所塊鏡反射已經見到佢,好高長頭髮一團霧,佢唔想自己嚇自己,所以冇理

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

熱狗媽    發表於 5 天前

大宅

miffyumiffy 發表於 19-4-15 14:52
去澳門星xxx匯7068房有鬼, 嚇死人,仲比我無意中影到

我地夜晚一熄燈, 隔一陣就聽到好大聲啪一聲,類似 ...

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

呢張相係你拍嗎?

珍珠宮

rolandbb 發表於 19-4-15 14:54
呢張相係你拍嗎?

係呀

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

睇張相又睇唔出,不過你嘅經歷我絕對相信

別墅

不懂看, 是什麼形態?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唔轉房?

子爵府

回覆樓主:

你一家好勇

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

你個仔好勇敢

珍珠宮

回覆樓主:

你都好大膽,俾我一早開燈搵隔離果個啦~

伯爵府

回覆樓主:

圈出來了,但睇唔出係咩

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

你們一家真係好勇呀

伯爵府

miffyumiffy 發表於 19-4-15 14:52
去澳門星xxx匯7068房有鬼, 嚇死人,仲比我無意中影到

我地夜晚一熄燈, 隔一陣就聽到好大聲啪一聲,類似 ...

睇吾到,未自己嚇自己啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章

Send 俾 Edmond Poon 既恐佈在線 (facebook有), 佢喺節目內可以揾高靈人士睇下架.

ic34    發表於 6 天前
緣份的天空    發表於 6 天前

珍珠宮

DW24B 發表於 19-4-15 14:56
不懂看, 是什麼形態?

一團霧,半透明

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主: