懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
多多藉口,又話健康問題又話而家果個未做完驚同我撞期,頂佢個肺。十幾年經驗可以咁不負責任既。跟住話介紹個friend 比我,我話唔洗喇!嬲嬲地而家唔要陪月喇,反正有姐姐

別墅

mapamia 發表於 19-4-15 15:17
多多藉口,又話健康問題又話而家果個未做完驚同我撞期,頂佢個肺。十幾年經驗可以咁不負責任既。跟住話介紹 ...

通常話介紹果d都冇好野,上網開佢名啦。

大宅

2019新春慶豚圓

多多藉口,又話健康問題又話而家果個未做完驚同我撞期,頂佢個肺。十幾年經驗可以咁不負責任既。跟住話介紹 ...

有姐姐都ok嘅,可以叫坐月餐籮。怕姐姐唔識 整嘢食畀你補身

複式洋房

oslayee 發表於 19-4-15 15:20
有姐姐都ok嘅,可以叫坐月餐籮。怕姐姐唔識 整嘢食畀你補身

姐姐一定唔識架喇唉而家諗緊訂月子湯水果d

複式洋房

藉口咁多,有邊句係真叫佢心照啦
其實會唔會係一個局?一開始就已經疊埋心水搵另一個俾妳?
同埋係佢主動話妳知個期"突然"唔得?定係你搵佢才得知?

複式洋房

但是無陪月,自己一個真是好崩溃架,你或者再找一個啊

別墅

2019勳章

有冇簽約?叫咩名?

複式洋房

2019新春慶豚圓

其實請到一個衰陪月仲慘過無請,我聼身邊太多朋友話比陪月激死。。我決定唔請。到時有工人姐姐/我媽咪全程幫手(搬過黎一齊住25日)/我老公請左21日假/我奶奶得閑煲下野... 如果再請多個陪月反而太多人而且幾萬蚊都可以買到好多補品
講真陪月分分鐘無工人姐姐勤力, 如果無人煮月子餐最多咪叫月子餐。好彩佢依架話唔做,如果到時你生左坐月先博炒更慘
放心啦! 我覺得可以搞掂

大宅

如果佢咁冇責任感,你寧願佢而家放飛機啦,到時收咗錢唔見人仲大鑊

民房

我有d friend都請左個冇咩責任感既陪月返黎,好快就炒左,仲衰過唔請

子爵府

mapamia 發表於 19-4-15 15:25

姐姐一定唔識架喇唉而家諗緊訂月子湯水果d

鴻福堂,姜醋卷,可換雞酒兩用
我自己都買左十張
雞酒就唔煲

複式洋房

Watermelongirl 發表於 19-4-15 16:10
其實請到一個衰陪月仲慘過無請,我聼身邊太多朋友話比陪月激死。。我決定唔請。到時有工人姐姐/我媽咪全程 ...

多謝鼓勵開頭都有擔心但相信應該都搞得掂既!我而家都覺得慳左筆錢仲好!

複式洋房

佢介紹個friend 又話係好有經驗,收費同佢一樣,係成二萬六。我想講真係好野既話點會咁得閒,搶手既一早比人book哂,除非好似你咁不負責任所以唔理佢喇!
學大家話齋,請左個衰既仲煩,幫唔到手既通通死開

複式洋房

李露眉 發表於 19-4-15 18:17
鴻福堂,姜醋卷,可換雞酒兩用
我自己都買左十張
雞酒就唔煲

好,又睇下先

別墅

回覆 mapamia 的帖子

算好,佢現在同你講,我之前那個我生完第二天放飛機. 佢就話屋企有事,我同老公都估佢有另一份全日的做緊唔來了. 佢一個月前有講過下,本來問我有沒有機會早.
好無道義的,接了其他高人工的就唔到.連訂都唔想陪.好多都係向錢看.

複式洋房

佢駛唔駛賠番double訂比你呀?

複式洋房

murako 發表於 19-4-15 20:22
回覆 mapamia 的帖子

唔係呀嘛真係超級過份,一穫kiu起人!

複式洋房

soiebb 發表於 19-4-15 20:31
佢駛唔駛賠番double訂比你呀?

無簽呢d 野

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊