自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 howto 於 09-5-5 16:17 發表
請問麥當勞麥樂會張card係未任何一間當勞麥都可即時申請取card? thanks......

唔係間間都仲有位架. 我尋日就上網睇下買飛既counter附近有無麥當勞, 之後就打去果間麥當勞問佢仲有無麥樂會位, 我好好彩佢仲有一份spare form, 所以打去問下穩陣d.

入會費$30, 即刻有卡, 仲有coupon食野~

大宅

原帖由 阿早! 於 09-5-5 15:39 發表
我買左飛睇喇, 麥當勞麥樂會或者媽咪會有85折架, 拎埋張卡去counter買飛就有.

想請問邊度counter可以買飛?thanks!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 cacama 於 09-5-5 17:20 發表

想請問邊度counter可以買飛?thanks!

Check this:

http://www.hkticketing.com

選銷售地點.

佢可以上網買飛, 但就無85折優惠.

大宅

原帖由 阿早! 於 09-5-5 18:07 發表

Check this:

http://www.hkticketing.com

選銷售地點.

佢可以上網買飛, 但就無85折優惠.

Thanks a lot!

大宅

好媽媽勳章

我等左飛行船劇團再黎香港好耐啦. 但係今之做小丸子真係有d失望. 唔係太吸引, 同埋今之唔係係大會堂做同賣飛有d唔方便. 最離譜係今次d飛超貴. 所以真係考慮左好耐. 不過我都係會支持買飛, 我怕無人睇下次唔再黎.

係呢10幾年來睇過3次佢地的演出. 真係好睇到不得了. 係真係好好好正. 希望今之小丸子都唔會今我失望啦. 不過今次真係貴左好多.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 阿早! 於 09-5-5 16:43 發表

唔係間間都仲有位架. 我尋日就上網睇下買飛既counter附近有無麥當勞, 之後就打去果間麥當勞問佢仲有無麥樂會位, 我好好彩佢仲有一份spare form, 所以打去問下穩陣d.

入會費$30, 即刻有卡, 仲有coupon食野~ ...

點用m記咭買飛有折呀?

大宅

我都買左$260果隻,,,,,以小朋友睇都幾貴,,,,不過預告片真係幾吸引

民房

原帖由 maggielau0705 於 09-5-6 00:51 發表

點用m記咭買飛有折呀?

我諗出示CARD就得架啦下?

民房

原帖由 jovychan95 於 09-5-6 19:16 發表
我都買左$260果隻,,,,,以小朋友睇都幾貴,,,,不過預告片真係幾吸引

哈...但係買貴D,小朋友有得同小丸子有近距離接觸 $260冇咁抵喎!

大宅

d bb一定好喜歡同握小丸子握手,
同bb去睇480好過,起碼bb睇得舒服,
bb舒服幾貴都抵,最緊要係bb

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 ms_banana 於 09-5-8 12:07 發表

我諗出示CARD就得架啦下?

係呀, 買飛果時出示埋張卡就得, 唔會對名.

水晶宮

熱血金章

I check Tom Lee music already,

They said just have 10% off instead of 15% off ,

and than we need to pay more $5 for the service charge.

水晶宮

熱血金章

原帖由 阿早! 於 09-5-13 17:20 發表

係呀, 買飛果時出示埋張卡就得, 唔會對名.
+

when are you bought the ticket??
you bought which price's ticket?!?!

TomLee charge you $5 svc charge or not?!?!

子爵府

好媽媽勳章

我都係tomlee買飛架, 買3張$480, 佢收我每張$408+$5=$413. 3張=$1239.

我上網check 個credit card transaction:

04-05-2009 06-05-2009 SALES: HONG KONG TICKETING HONG KONG HK 1,239.00

水晶宮

熱血金章

I bought the ticket from Tom Lee music yesterday ar.

really have 15% off. I think just that staff said 10% off.

Actually, they didn't mention you will have how many discount from the m記咭, they just show the special rate for m記咭.

男爵府

水晶宮

熱血金章

原帖由 阿早! 於 09-5-22 15:53 發表
我都係tomlee買飛架, 買3張$480, 佢收我每張$408+$5=$413. 3張=$1239.

我上網check 個credit card transaction:

04-05-2009 06-05-2009 SALES: HONG KONG TICKETING HONG KONG HK 1,239.00

you watch which date ar??

I will watch on the first day the second round.
I just bought $360, coz I would like to save the ticket money for buying Maruko's product on the show

首頁

尾頁

跳至