自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
剛才惠X想買特價榴槤,有個大嬸,逐個榴槤掉落地下,佢話呢個熟啲,呢個未熟,我話俾你咁掉落地下,第二個仲駛食?你買野買得咁自私?佢仲懶得意笑住走嗰下真係厚顏無恥。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

happygigipig 發表於 19-4-15 21:20
剛才惠X想買特價榴槤,有個大嬸,逐個榴槤掉落地下,佢話呢個熟啲,呢個未熟,我話俾你咁掉落地下,第二個 ...

人賤真係冇藥醫

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

邊有人會咁擇

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

無職員睇到?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

男爵府

happygigipig 發表於 19-4-15 21:20
剛才惠X想買特價榴槤,有個大嬸,逐個榴槤掉落地下,佢話呢個熟啲,呢個未熟,我話俾你咁掉落地下,第二個 ...

話得好

象牙宮

回覆樓主:

逐個掉

大宅

回覆樓主:

賤格到冇人有!

wcpcelia    發表於 5 天前

大宅

2019新春慶豚圓

個大嬸係咪傻㗎

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

人無恥便無敵。

大宅

回覆樓主:

好衰

珍珠宮

2019新春慶豚圓

應call經理

翡翠宮

回覆樓主:

無賴極品

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫經理過嚟要佢買晒佢啦

水晶宮

見過人逐個蘋果去聞下,再放低,係後生女人,穿著斯文。

洋房

人無恥

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雖然我唔食啫!唔駛咁變態喎佢
月光很美麗☺

男爵府

回覆樓主:

d人越嚟越賤格~~

大宅

應該搵佢買噻啲榴槤,不負責任

公爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章