論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

諸事八掛留不得。
一陣連你同老公幾耐做一次都同隔離屋share.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

victoriaqueen 發表於 19-4-15 21:20
一直以來自問對工人姐姐不差,但發現她原來四圍講你是非,例如有時同老公鬧下交都同隔離屋姐姐講,仲要隔離 ...
佢地D諸事法, 驚天地泣鬼神。 睇吓我回覆, 工人勁揀工。 我地D3姑6婆企埋一邊。

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

victoriaqueen 發表於 19-4-15 21:20
一直以來自問對工人姐姐不差,但發現她原來四圍講你是非,例如有時同老公鬧下交都同隔離屋姐姐講,仲要隔離 ...

你唔好理嗰啲閒言閒語,好多時係工人老作,新工人同我講舊工人响屋苑周圍唱我同老公係絶世壞僱主,我同新工人講唔洗埋ex工人講咩,由佢唱,都唔係事實

侯爵府

victoriaqueen 發表於 19-4-15 21:54
唉。真是好灰心。有jm講得岩,對佢好,以為雙向,但其實唔係。以家都準備慢慢自己做返家務。
...

菲定印,佢哋冇相向,唔知諗乜春佢地

子爵府

十個有9個都係衰,我成日諗幾時吾使請工人

男爵府

我衣個姐姐都係架..佢識晒周圍哥D姐姐..我之前哥個姐姐都有同隔離D姐姐話我衰...咁隔離D姐姐見到我新衣個姐姐又同佢講番..你僱主好衰架..之前個姐姐都話我惡咁呀..好小姐姐把口咁有口德....HEHE..

伯爵府

回覆樓主:

正常
我地都會講老細事非
叫佢8完唔洗報告比你知就得了

首頁

尾頁

跳至