想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
如題。同埋幾時驗 ?

複式洋房

Cmy8372 發表於 19-4-15 22:10
如題。同埋幾時驗 ?

佐敦仁健,不用預約

大宅

cat2019 發表於 19-4-15 22:16
佐敦仁健,不用預約

謝謝!!!!係唔係驗到bingo就可以去驗 ?

複式洋房

Cmy8372 發表於 19-4-15 22:54

我day5+ 10days 去驗,自己之前無偷驗呀

複式洋房

係或者行完後的7-8日後都可以驗,不過怕未有咁快知兼嘥錢。

大宅

cat2019 發表於 19-4-15 22:56
我day5+ 10days 去驗,自己之前無偷驗呀

好的 謝謝!個報告要等幾耐先有?

複式洋房

Cmy8372 發表於 19-4-15 22:57
好的 謝謝!個報告要等幾耐先有?

3-4 hrs

大宅

cat2019 發表於 19-4-15 23:22
3-4 hrs

感謝!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

恭喜你呀。
我果時驗到就去驗血,瑋哥護士叫我跟返佢地叫我驗血果日再驗過。
不過驗一次都係$200 左右。果時我驗多次當看升幅。
同埋雅蘭驗hcg過100會拎到埋懷孕證明。
你忍唔到既話可以今次驗仁kin,到驗血日驗雅蘭。

複式洋房

發表於 昨天 17:47 |顯示全部帖子
pkh0207 發表於 19-4-16 08:58
恭喜你呀。
我果時驗到就去驗血,瑋哥護士叫我跟返佢地叫我驗血果日再驗過。
不過驗一次都係$200 左右。果 ...

請問雅蘭係邊間r? 公眾假期有冇得驗?可即日有報告嗎?

洋房

發表於 7 小時前 |顯示全部帖子
我響雅蘭Gallus Chem lab驗的,醫生講解好好,非常有經驗,姑娘一收到報告又send WhatsApp, 醫生都會親自打比你講解的

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊