自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

排骨ben 發表於 19-4-16 07:39
是的 我也一直没敢和大家说 但是这几天我睡不着 感觉自己努力白费了 关键是接吻了 拉手了 因为不付钱买衣 ...
兩次就接吻了

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

兩次約會便接吻拖手,第三次約會成功應該可以懷孕了,你的不捨得白白浪費了6000

大宅

是的 我也一直没敢和大家说 但是这几天我睡不着 感觉自己努力白费了 关键是接吻了 拉手了 因为不付钱买衣 ...

下,兩次约會便接吻 第三次會点? 驚左你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Carhy 發表於 19-4-16 07:50
兩次約會便接吻拖手,第三次約會成功應該可以懷孕了,你的不捨得白白浪費了6000

...

難怪女仔說不合適了
放下自在

用戶要求終止服務

cattz288 發表於 19-4-16 07:55
難怪女仔說不合適了

她也好热烈回应的

寶石宮

2024年龍年勳章

LittleRoxie 發表於 19-4-16 07:22
我直覺認為你同蚊毛姐天生一對

幸福可以好簡單

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

排骨ben 發表於 19-4-16 07:56
她也好热烈回应的

你講kiss?
放下自在

大宅

排骨ben 發表於 19-4-16 07:19
花了港币大概6000左右,约会2次,第三次约会前一天拼命叫我买衣服和鞋子给她。我说了几句话,说现在不稳定 ...

又係你!一分先

珍珠宮

...

本來就係同路人,只係手高手低。今次、交學費了。

大宅

咁就當接吻和拉手費囉,不過樓主你嘅進展都好急下,係咪好趕時間...

水晶宮

畀面勳章

LittleRoxie 發表於 19-4-16 07:22
我直覺認為你同蚊毛姐天生一對

用戶要求終止服務

cattz288 發表於 19-4-16 07:59
你講kiss?

是的

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

一次衫 兩次伏 三次大結局

starrymama    發表於 19-4-16 10:23

子爵府

回覆樓主:

我認識那些香港女孩子不會,閣下约會的是否國內佳麗

珊瑚宮

排骨ben 發表於 19-4-16 07:19
花了港币大概6000左右,约会2次,第三次约会前一天拼命叫我买衣服和鞋子给她。我说了几句话,说现在不稳定 ...

你在加拿大 或 中國邊到相看?(微迅電話)

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

排骨ben 發表於 19-4-16 07:38
相信大家都有那种感受 当你以为有机会 差不多得手的时候 准备努力最后一把
突然被人这样说不合适
自己做的 ...

你嘅所謂得手係咩?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

真的假的
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

...
當用緊緩交服務,花咗$6000感覺會唔會好D呢?

FJmom    發表於 19-4-16 12:48

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

見2次就kiss又拖手,花$6000抵啦…

FJmom    發表於 19-4-16 12:48
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

首頁
12345...10

尾頁

跳至