自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

我見好多留言,集中鬧黃係姣婆。
雖然許生相對無咁主動,但係我覺得佢都絕對唔係無辜。

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

點會無問題,就算人地主動,佢都可以拒絕,知唔知自己結左婚,蟲上腦

珍珠宮

減齡達人勳章

佢主動十指緊扣個女仔,又隻手放個女仔大腿內側,又會(emoji)個女仔。無辜?咪玩啦!

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

呢度好多人係咁架喎。。。往往發生呢d事就狂鬧個女既,無乜人會鬧個男架,明明大家成年人,你情我願。。。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一定有問題,但女方超進擊,好難唔講佢

raintingbow    發表於 19-4-16 16:26
luvkaka    發表於 19-4-16 16:21
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

見佢主動拖人隻手,又唔拒絕,都好難解到話。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

當然有問題啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

係姣心太出位鬧左佢先,人地有老婆塞個胸埋去,唔知醜,成日姣仔扮brother扮鬼妹仔性格,嘔心,去外國發展啦,甘鬼妹,華人社會唔岩佢

男爵府

回覆樓主:

賤男一名
Unliked his fb already

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

兩個都賤

男爵府

應該唔係第一次啦.今次咁啱衰左者.

男爵府

回覆樓主:

牛唔飲水唔拑得牛頭低,奸夫淫婦一樣咁賤

侯爵府

男嘅都賤

用戶要求終止服務

就咁睇段片都知佢哋一早已經係男女朋友關係

所以兩個都應該出嚟澄清下,
希望嘅答案係已離婚及已分手

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇左片,安仔主動十指扣,都唔係第一次啦,兩個都好有問題啦﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

兩個都系賤人

大宅

回覆樓主:

No way~佢當初講左廚房宣言,而家卻被人影到搭上「後生」女……真人打破童話,形象破滅……佢啲歌越唱得深情有感情,越令人覺得一切係諷刺同笑話

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

馬明真係慘

水晶宮

畀面勳章

zola 發表於 19-4-16 15:37
呢度好多人係咁架喎。。。往往發生呢d事就狂鬧個女既,無乜人會鬧個男架,明明大家成年人,你情我願。。。
...

你講啱!呢度多“賴夫人”

首頁
12345...6

尾頁

跳至