自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

童話也幻滅了

男爵府

So sad

琥珀宮

男爵府

一個改為: "全港最大一個笑話"

侯爵府

2024年龍年勳章

真係幻㓕得好緊要...
Sammi 堅強呀...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

子華好正

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

面對現實吧, 點會有童話!!!!!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

現實係殘酷

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

我有為此而傷心 。 點解要咁 ……

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

現實點會有童話

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

從來都冇覺得佢地係童話, 佢地俾我既感覺只係兩個人掟煲唔掟蓋, 兜兜轉轉最後年紀大了又冇更好選擇, 大家又知大家底細, 就喺番埋一齊有個伴

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

toffeechoco 發表於 19-4-17 14:40
從來都冇覺得佢地係童話, 佢地俾我既感覺只係兩個人掟煲唔掟蓋, 兜兜轉轉最後年紀大了又冇更好選擇, 大家又 ...

認同

子爵府

2024年龍年勳章

toffeechoco 發表於 19-4-17 14:40
從來都冇覺得佢地係童話, 佢地俾我既感覺只係兩個人掟煲唔掟蓋, 兜兜轉轉最後年紀大了又冇更好選擇, 大家又 ...

同意

公爵府

hashtag影視迷勳章

BingoJoey 發表於 19-4-17 14:33
我有為此而傷心 。 點解要咁 ……

Me2雖然我不算是他們的fans,但不會忘記當日他們在太平館撐枱腳被發現,然後全港歡騰的氣氛

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

其實由頭到尾, 佢地都唔係一個童話。
佢地只不過係一個現代愛情故事, 相識30載, 相愛這麼多年, 離離合合好幾遍, 愛情甚至已轉化成親情。
在香港地, 數埋大把呢類LOVE STORY啦~
童話? 大多只是活在大家的幻想裡。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至