自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

作為佢既超級粉絲,睇到個新聞真係好心痛!琴日完全冷靜唔到...何況係受傷害既Sammi真係嬲到癡線!!
Sammi,你要加油!!仲有好多人愛你同關心你!!!個個都撐爆你...難過後,要振作!要好好愛惜自己!!!

別墅

回覆樓主:

同你一樣係mi超級fans, 昨天勁唔開心,心痛mi受到傷害,希望mi難過後振作,你還有朋友,親人,fans愛錫,加油,一定可以捱過(emoji)

伯爵府

小千大千 發表於 19-4-17 23:34
同你一樣係mi超級fans, 昨天勁唔開心,心痛mi受到傷害,希望mi難過後振作,你還有朋友,親人,fans愛錫,加 ...

好擔心佢

大宅

一樣mi粉, 失望到極點,心痛到極點,好擔心,
已經受到好大傷害了,希望D人會手下留情,比D空間佢(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

support sammi

大宅

carrie_1102 發表於 19-4-17 23:07
作為佢既超級粉絲,睇到個新聞真係好心痛!琴日完全冷靜唔到...何況係受傷害既Sammi真係嬲到癡線!!
Sam ...

Me too 好心痛 Mi要加油

伯爵府

好媽媽勳章

我都嬲到痴線。mi要加油,不要逞強,不用擔心粉絲失望(我地的失望不是對她)。我地只想她好好的。

伯爵府

我其實到今日都冷靜唔到...睇到個男既講廢話又嬲又心痛,後悔?做之前唔諗下後果?睇完條片好肯定呢對狗男女唔係第一次,d動作行為純熟到不得了,sammi應該傷心到癡線

男爵府

回覆樓主:

加油Sammi!支持你

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

加油

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

大宅

係,超級嬲爆!一睇段片心跳手震feel,接受唔到。好擔心Sammi,希望佢振作,一定要睇開D。

子爵府

陪月勳章

carrie_1102 發表於 19-4-17 23:07
Sam ...

我個同事冇哂心機做嘢

複式洋房

加油

男爵府

加油

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

雖然唔係佢粉絲。
講真我相信佢都知許志安係咩人。但咁樣比人爆出黎,貴為天后明比人剃眼眉,仲要就黎開演唱會,唔嬲就假。

珍珠宮

回覆樓主:

唔係 fan,但作為一個已婚女人都好同情佢

千祈唔好做傻事! 飛咗個賤男,自己都可以過得好好!!

伯爵府

史科菲 發表於 19-4-18 00:43
我個同事冇哂心機做嘢

我都係,兼夾全日不斷收到我d朋友既whatsapp,因為佢地知我會好激動好傷心好心痛

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

sammi d歌伴着我長大,很心痛,個種ㄧ刀插入心既感覺,我很理解,因我都有過這種經歷。
很需要時間去療傷,但佢要籌備演唱會,希望佢可以堅強下去。
雖然我撲極都買唔到演唱會飛,但我相信每一個入埸既觀衆,去睇佢演唱會,目的是真心去支持佢可以開心,堅強的生活下去。
Sammi一定要振作!

首頁

尾頁

跳至