美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

豬仔嘜 發表於 19-4-22 20:30
我呢,就唔係打手嚟嘅
冇人介紹下膽粗粗喺面書搵到一間蚊型舖,喺旺角
試打全面400幾蚊

Pm pleased

象牙宮

豬仔嘜 發表於 19-4-22 20:30
我呢,就唔係打手嚟嘅
冇人介紹下膽粗粗喺面書搵到一間蚊型舖,喺旺角
試打全面400幾蚊

沒有反黑....己經很好。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

katokatolulu 發表於 20-1-22 18:53
我戈間打兩部機有效D, enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...

enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...[/quote]

你在那里打....PM please

保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...[/quote]

有D改善, 到時 怎會不再來????? ..

沒有效果, 免費給我, 也不要。沒意思。

我想打有D效果看的。 醫美 多數會有效果。 除非是存心騙錢。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

ccwm1122 發表於 20-1-20 17:50
我打picoway 9次都未見效,下次係最後一次,D姐姐巳經sell我再開course,荷爾蒙斑間間 ...

9次 picoway? 还敢 sell course???

被綁死, 才會做十多次。

荷爾蒙斑間間都話要打1-20次先見效..... 你看 youtube 台灣, 美國, 其它國 華人分享。
沒有那么多。

你在那里做, 公開一下, 其它人別上當。

理性討論交流者。

象牙宮

Mornin 發表於 19-4-22 00:14
我自己打左2次覺得已經淡左d.我打果度話打5至6次有明顯效果

你是什么斑

打5至6次有明顯效果。

打左2次覺得已經淡左d

其它可以當保養皮膚。

理性討論交流者。

複式洋房

333s 發表於 20-1-31 13:57
enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...

[/quote]
係丫~ pm 你 你可以去試做~ 其實你試做係可以感受到, 佢係咪認真打, 而且基本上出面真係冇一間敢講可以保證一次見效, 得依間咁有信心~

333s    發表於 20-2-27 10:22

大宅

katokatolulu 發表於 20-2-26 18:56

係丫~ pm 你 你可以去試做~ 其實你試做係可以感受到, 佢係咪認真打, 而且基本上出面真係冇一間 ...[/quote]
可唔可以介紹我?

象牙宮

sexysexy 發表於 19-4-22 08:14
去咗間 P字頭都幾多明星賣廣告,本身話做6次一定得。
做完6次效果唔明顯,每次做都叫你買其他療程,貴+冇 ...

本身話做6次一定得。做完6次效果唔明顯,
反問佢:
有成效, 我會買其他療程! 沒成效, 还買其他療程?
是不之前退1/2 錢 怎樣?。 或其它療程 半價? (如你錢多)

逐次打 係好。 少爭議, 我好, 對方也好。
多年前無遂次打。 5次-10次/療程。

理性討論交流者。

象牙宮

jessicacsm2002 發表於 19-4-23 11:40
回覆 sexysexy 的帖子

呢間出晒名係黑名, 做乜都唔會有效果, 因為佢哋唔會開大度數, 拖住嚟做, 之後佢就同 ...

度數不夠, 無效。度數太高, 反黑。

療程是醫美中心覺得 合適客戶做。不是消費者本身決定。 A 療程有效, 客易續買 B 療程。(人心嘛) 还有80% 她會推介她朋友。网友。
旡效客即走多。無法續搵旧客錢。損失更大。
資訊發達 。醫美改了以往黑暗手法。

但是, 最好有評級制度。看點評, 那間好。

理性討論交流者。

子爵府

豬仔嘜 發表於 19-4-22 20:49
淨嫩膚ok
圍返唔駛500蚊一次
請問打PICO 的淨嫩膚同重點去斑同一時間做,係咪唔同價錢?

因我做梗o個間佢話pico重點去斑, 唔駛全面嫩膚會平一半, 但其實都係同一部機做

初初以為全面做就可以去斑同嫩膚, 原來有分o家?

水晶宮

pky726 發表於 20-2-28 13:43
請問打PICO 的淨嫩膚同重點去斑同一時間做,係咪唔同價錢?

有分別,能量不同
一齊打係當兩次計架

象牙宮

pky726 發表於 20-2-28 13:43

PICO 淨嫩膚 & 重點去斑, 同一部機做。机有 2种光头?

可只重點去斑?。收平一半, 也很合理。

做時給大家 update 下

我選嫩膚, 重點打斑怕反黑。

理性討論交流者。

子爵府

豬仔嘜 發表於 20-2-28 15:29
有分別,能量不同
一齊打係當兩次計架
唔怪之得,我仲驚佢呃我添
一心諗住可以去斑加嫩膚

子爵府

333s 發表於 20-2-28 15:50
PICO 淨嫩膚 & 重點去斑, 同一部機做。机有 2种光头?

可只重點去斑?。收平一半, 也很合理。
我有荷爾蒙斑,唔打唔得,好樣衰呀
才剛做左一次,要試多幾次先知效果

象牙宮

betty886 發表於 19-4-20 03:44
買去斑針自己用微針做,有效又唔洗比人sell

去斑針, 是那一个?
用美白針, 利用微針, 導入斑斑皮膚上? 應該可以淡斑。

問反黑事件, 其中1个皮膚醫生回應是利用微針。
美白/去斑搽在皮膚層上, 效果該 引用微針弄个細小傷口導入去針劑。

理性討論交流者。

象牙宮

pky726 發表於 20-2-28 16:05
唔怪之得,我仲驚佢呃我添
一心諗住可以去斑加嫩膚

你不說: 我还以為 去斑, 嫩膚 是一起的。原來是分開收費。
1个功能平均一千。

理性討論交流者。

象牙宮

pky726 發表於 20-2-28 16:06
我有荷爾蒙斑,唔打唔得,好樣衰呀
才剛做左一次,要試多幾次先知效果

荷爾蒙斑, 是對稱嗎? 也可能是色斑。
色斑要打多行次。沒反黑? 就ok。
淨嫩膚 & 重點去斑。 配合打, 次數會少D。 效果是不更佳? 就靠操作人。

我好有色斑, 色素沉著。現更多。
肝斑底子, 皮膚偏干敏感肌。皮膚易發炎。手比臉黑。
這些病徵, 特易反黑。 打成結焦, 反而不反黑。
打太紅, 須即時降溫。冰膜
打太紅, 皮膚會發炎。
綜合所有資訊, 慢慢了解更多。

理性討論交流者。

象牙宮

https://www.youtube.com/watch?v=cn9lKpAa6qI
桃園的微醫蓁美診所!!

體驗近期非常夯的「皮秒雷射」!!
大概6000以內台幣

理性討論交流者。

象牙宮

孕斑、暗沈、毛孔粗大樣樣來 打皮秒雷射到底有用嗎?https://www.youtube.com/watch?v=cn9lKpAa6qI
桃園的微醫蓁美診所!!

體驗近期非常夯的「皮秒雷射」!!
大概6000以內台幣

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至