美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

回覆 sexysexy 的帖子

呢間出晒名係黑名, 做乜都唔會有效果, 因為佢哋唔會開大度數, 拖住嚟做, 之後佢就同你講個療程唔適合你, 再不停叫你買其他再貴啲既plan

333s    發表於 20-2-27 10:27

珍珠宮

回覆 choco_soup 的帖子

我有幾達賀蒙斑, 都要打一年才淡色, 平均1個月打1次, 唔會完全消失的, 不過會臉色均衡, 斑淡色不少~

複式洋房

wing_tt 發表於 19-4-19 12:31
睇你想要個效果同budget
如果只係想打走面上已經見到既斑
皮秒可能6次搞店 但都要視乎咩斑 雀斑最易搞

請問下應該要用咩機或者邊間會價錢平d合理d呢?我主要系顴骨有斑点,宜家生bb後開始曬斑都出來

禁止訪問

子爵府

減齡達人勳章

HKAbb 發表於 19-5-18 13:28
請問下應該要用咩機或者邊間會價錢平d合理d呢?我主要系顴骨有斑点,宜家生bb後開始曬斑都出來
...
打有FDA既機就安全D
邊間平就見人見智啦
我打緊enlighten
combo+bellasonic 2000一次
如果打斑就再平D
個價錢你可以參考下用黎格價

333s    發表於 20-2-27 10:28

大宅

文迪羊 發表於 19-4-19 00:22
我由2017年5月開始打, 直到現在做保養, 真心滿意, 自己出街搽防晒, 用姐, 而家40日做一次, 要求唔高係可以 ...

可唔可以pm邊間我,thx

大宅

豬仔嘜 發表於 19-4-22 19:51
我曬斑,打左3次,基本上都消左9成
打到覺得夠,其餘就4個月打一次當保養
...

邊間做

大宅

豬仔嘜 發表於 19-4-22 19:51
我曬斑,打左3次,基本上都消左9成
打到覺得夠,其餘就4個月打一次當保養
...

你好!請問可否pm你做開那間店呢?大約多少錢一次?謝謝你

男爵府

豬仔嘜 發表於 19-4-22 20:30
我呢,就唔係打手嚟嘅
冇人介紹下膽粗粗喺面書搵到一間蚊型舖,喺旺角
試打全面400幾蚊

咁平?

複式洋房

Siuchoi 發表於 19-4-23 13:09
回覆 choco_soup 的帖子

我有幾達賀蒙斑, 都要打一年才淡色, 平均1個月打1次, 唔會完全消失的, 不過會臉色 ...

賀蒙斑真係要好小心咁揀,我之前打皮秒,交左成兩萬蚊學費但一啲效果都無,後來先發現有間醫美中心,去賀蒙斑可以擔保一次見淡,我前後打7次就全清,之前成日聽人講,賀蒙斑唔能夠徹底打清,淨係可以減淡,應該係去斑中心能力問題

333s    發表於 20-1-31 13:50

伯爵府

katokatolulu 發表於 20-1-14 17:20
賀蒙斑真係要好小心咁揀,我之前打皮秒,交左成兩萬蚊學費但一啲效果都無,後來先發現有間醫美中心,去賀 ...

邊間醫美可以打甩?

子爵府

katokatolulu 發表於 20-1-14 17:20
賀蒙斑真係要好小心咁揀,我之前打皮秒,交左成兩萬蚊學費但一啲效果都無,後來先發現有間醫美中心,去賀 ...

請問邊間呀?

禁止訪問

複式洋房

ccwm1122 發表於 20-1-20 17:50
我打picoway 9次都未見效,下次係最後一次,D姐姐巳經sell我再開course,荷爾蒙斑間間 ...

我戈間打兩部機有效D, enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決定單次Join定join plan都得, 我pm妳

333s    發表於 20-1-31 13:53
333s    發表於 20-1-31 13:53

大宅

katokatolulu 發表於 20-1-22 18:53
我戈間打兩部機有效D, enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...

可否pm埋我邊間, 謝謝

大宅

回覆 katokatolulu 的帖子

can you please pm me? how much ar?

大宅

katokatolulu 發表於 20-1-22 18:53
我戈間打兩部機有效D, enlighten pico 加 22打, 佢保證打一次比你睇左效果先, 因為一定有改善, 到時你再決 ...

PM我,唔該

大宅

betty886 發表於 19-4-20 03:44
買去斑針自己用微針做,有效又唔洗比人sell

邊到買?
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/pe539b2f4d66bae008f6a54c99cf57173/faf3420b.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/p75b46f90ca53348e019f5a3930cd11b0/faf340b3.jpg[/img][img align=right]http://lilypie.com/cache5/4/020104013.png[/img]

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 katokatolulu 的帖子

可否pm埋我邊間, 謝謝

子爵府

一般pico係可以做嫩膚同去斑,請問如果同一部機一次過做晒2樣係咪收2個價錢?

因為我初初以為去斑係全面,仲有嫩膚功效,做完先知佢碌完我全面係叫嫩膚,之後再重點打斑,就痛d嘅,咁就收左我2個價錢,其實一般係咪都係咁?

首頁
12345...6

尾頁

跳至