自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

abbylo2 發表於 19-4-18 14:51
佢一直以來都係咁瘦,天生食唔肥個類,唯一係「瘦身男女」套戲入面肥過。
...

of course not天生。佢出道以前係圓潤豐滿型,可以睇返佢d舊照,參加新秀個陣時

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我地呢d觀眾都知佢瘦到過火啦,何況佢身邊既人,呢樣唔係賤安偷食既藉口囉,結左婚先講頂唔順?講得通咩

公爵府

回覆樓主:

伯爵府

佢地個個開演唱會都搞到瘦一瘦
sammi 劉華 郭生
係伊健 同 黎明正常d
甘瘦其實好睇咩

伯爵府

佢一直以來都係咁瘦,天生食唔肥個類,唯一係「瘦身男女」套戲入面肥過。
...

你一定好後生

男爵府

真心建議各位咪再覺得瘦 平胸係型 係好睇 男人雖然口臭 但好現實 cheap wing 有波 又勻稱 確實係強烈對比 太瘦and 平胸真的好倒男人胃口 衰d 講 邊有出名av 係平胸 瘦
te quiero mucho mi amo

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

www 發表於 19-4-18 12:49
大家覺得天后算唔算太瘦呢?
記得子華曾經公開提過天后,話佢太瘦

太瘦, 減上癮

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

係瘦,但佢瘦得黎又健康就得,keep住動運係我appreciate佢既地方。

男爵府

hyto 發表於 19-4-18 15:24
真系太瘦,她仲以自己的洗衫板身材為榮,成日刻意show 出來。恕我真係唔識欣賞 ...

胡定yan 都成日show 對平胸 xx 去旅行仲要deep 落肚臍

伯爵府

sambebe 發表於 19-4-18 16:20
有冇睇佢同chicken wing喺gym嗰條片? 個人覺得真係非常之嘔心,佢有教練, 識健身嘅人點會練成咁?我覺得 ...

佢食太少唔夠蛋白質所以生唔到肌肉

男爵府

mandy108 發表於 19-4-18 21:48
我地呢d觀眾都知佢瘦到過火啦,何況佢身邊既人,呢樣唔係賤安偷食既藉口囉,結左婚先講頂唔順?講得通咩:ce ...

就算雞wing 食30年都無味道啦 出軌⋯⋯唉

珍珠宮

醒目開學勳章

嚴重瘦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係太瘦

伯爵府

bobocheung65 發表於 19-4-18 22:45
真心建議各位咪再覺得瘦 平胸係型 係好睇 男人雖然口臭 但好現實 cheap wing 有波 又勻稱 確實係強烈對比 太瘦and 平胸真的好倒男人胃口 衰d 講 邊有出名av 係平胸 瘦 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢點只瘦,真係少少胸都冇。

男爵府

www 發表於 19-4-18 12:49
大家覺得Sammi算唔算太瘦呢?
記得子華曾經公開提過,話佢太瘦

瘦過龍

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

...

佢後生時肥底,依家可能有抑鬱病令佢甘瘦

男爵府

回覆樓主:

未期都肥過佢 佢個樣加body好恐怖

男爵府

kit2004 發表於 19-4-19 00:59
佢點只瘦,真係少少胸都冇。

仲平過男人

侯爵府

Sammi過瘦到病態,所以隻老鼠咪明目張膽食雞亦,唔怕屋企隻病貓!

首頁
23456...9

尾頁

跳至