自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

6月到期,1000m

平均167 一個月簽24個月,平嗎? 包搬遷一次。

別墅

2019新春慶豚圓

ccsh 發表於 19-4-24 11:22
Hgc好嗎?
定其實都係差唔多

原先hkbn 100m+my tv super $148,差不多到期話要加到$178。但睇緊my tv super 好易hang, 後來擇了hgc試吓1000m 光纖入屋+my tv super,簽24個月,$109,諗住都唔會衰過100m! cut 服務後,hkbn打了無限次電話話減到最平$118。我無理佢,5月頭裝咗htc,暫時一切ok

大宅

原先hkbn 100m+mytv super $128, 打過幾次黎傾續約話$148. 冇理佢
琴日去門市交CUT FORM, 今日即收EMAIL 話$98 100m+mytv super (公屋)
繼續唔理住, 睇定啲先.
p.s. 用HKBN BB100 都係因為cat5直入, 唔需要用modem

子爵府

2019勳章

chingnc 發表於 19-4-24 10:46
如果再加會轉hgc,唔想同佢玩半年續約game ,日日都收到電話sms email,好煩
...

Hgc 係你唔聽, 連打三次, 你聽就係分別三個sales 打黎, 每日几call, 手机加屋企

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Monday789 發表於 19-5-6 19:15
原先hkbn 100m+my tv super $148,差不多到期話要加到$178。但睇緊my tv super 好易hang, 後來擇了hgc試吓 ...

請問係咪私樓?

別墅

2019新春慶豚圓

mavis625 發表於 19-5-7 09:01
請問係咪私樓?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Monday789 發表於 19-5-7 09:14

Thanks , 我8月到期,sale 點都唔肯平咁再等吓先

別墅

2019新春慶豚圓

mavis625 發表於 19-5-7 09:25
Thanks , 我8月到期,sale 點都唔肯平咁再等吓先

你唔send cut form。係唔會平!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

上年年尾續左:128/月(500M+MYTV+防毒)要簽兩年,HKBN真係次次一開始開到好大,要係禁同佢講先有得降低

男爵府

shita0107 發表於 19-5-7 10:41
上年年尾續左:128/月(500M+MYTV+防毒)要簽兩年,HKBN真係次次一開始開到好大,要係禁同佢講先有得降低:s ...
私樓或公/居屋?

複式洋房

有冇人新客轉HKBN 寬頻, 我可以推薦一齊拎回贈~ 推薦人回贈 $500 + $150 鴻福堂券被推薦人回贈 $200 + $150 鴻福堂券 15號前join 被推薦嗰個可以額外多一倍coupon

大宅

kaytsangtst 發表於 19-5-9 21:49
有冇人新客轉HKBN 寬頻, 我可以推薦一齊拎回贈~ 推薦人回贈 $500 + $150 鴻福堂券被推薦人回贈 $200 + $150 ...

公屋plan點樣價錢?包什麼?

複式洋房

2019新春慶豚圓

kaytsangtst 發表於 19-5-9 21:49
有冇人新客轉HKBN 寬頻, 我可以推薦一齊拎回贈~ 推薦人回贈 $500 + $150 鴻福堂券被推薦人回贈 $200 + $150 ...

私樓咩價?

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
mavis625 發表於 19-5-7 09:25

我都係8月到期 ,但係打比我要 $208 ,100M 家居電話 my TV super ,而家交緊 $185

大宅

bellfok 發表於 19-5-14 18:12
我都係8月到期 ,但係打比我要 $208 ,100M 家居電話 my TV super ,而家交緊 $185
...

佢第一次都係開咁嘅offer ,唔續,之後再話加送話送飲品卷,未續,再等吓先

複式洋房

2019新春慶豚圓

mavis625 發表於 19-5-14 18:50
佢第一次都係開咁嘅offer ,唔續,之後再話加送話送飲品卷,未續,再等吓先
...

佢越打黎越貴,(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
EABB 發表於 19-5-9 22:46
公屋plan點樣價錢?包什麼?

你可以上去入地址check 價, PM左我個referral code 比你先~
https://www.hkbn.net/personal/broadband/tc/

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
水晶球 發表於 19-5-10 15:08
私樓咩價?

你可以上去入地址check 價, PM左我個referral code 比你先~
https://www.hkbn.net/personal/broadband/tc/

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Janetmummy 發表於 19-4-27 08:40
我用開$168/500m, 到期前半年打嚟叫續約,開$208/500m,唔理佢,之後再打嚟198,送鴻x堂$200 coupon。

於是 ...

傾得好平原來街站乜都唔使俾都肯?咁對佢有乜著數

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
hoiching0516 發表於 19-4-28 00:55
佢第一次打黎都係要我俾$238 renew, 都費事再同佢講

我第N次打黎才降到呢口價,但我都未續,1000M mytv 電話,原本用緊208。
想轉中移動,但冇mytv

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊