自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

家中有人又發癲,今次仲要攞把交剪兇我,為自己同毛孩生命安全費時頂撞佢,任得俾佢鬧,不斷重複鬧「你真係好智障呀,你知唔知自己好智障呀」
我心諗 「係呀,我係智障架,咁點呢」

之後佢發完癲就返入房

如果有jm睇開我post都估到我講邊個,之前見好多人話搬出去啦,我都想,金錢係難處,男友同家人住,唔方便, 最重點父母唔俾同居

而家我當佢唱歌,話之佢

無聊呻下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SUMMER581 發表於 19-4-19 21:51
家中有人又發癲,今次仲要攞把交剪兇我,為自己同毛孩生命安全費時頂撞佢,任得俾佢鬧,不斷重複鬧「你真係 ...

我唔知你講邊個
不過可以嘅話就離開,好似好危險,小心
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好危險喎!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

"臘"得架餐
總會有出事既一日
自己小心

大宅

小心!有咩樹就走啦!

伯爵府

D..D 發表於 19-4-19 22:03
"臘"得架餐
總會有出事既一日
自己小心

多謝你, 我會小心

男爵府

SUMMER581 發表於 19-4-19 22:08
多謝你, 我會小心

報警

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

o....小心d,有咩唔對路要報警救助呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

唔係年底結婚咩 不如早小小試下同住

禁止訪問

伯爵府

多謝大家, 我會小心安全

伯爵府

mike89 發表於 19-4-19 22:39
唔係年底結婚咩 不如早小小試下同住

係呀 11月

家教好嚴又傳統, 未結婚唔可以同居

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

SUMMER581 發表於 19-4-19 23:09
係呀 11月

未來老公

水晶宮

SUMMER581 發表於 19-4-19 23:09
係呀 11月

但係玩到出較剪, 佢都唔顧親情,你又駛乜顧家教, 佢有家教就會咁對屋企人。
講真結婚後, 想見到我都難, 儘量避見。

樓主, 同未婚夫傾下

水晶宮

1928mickey 發表於 19-4-19 23:22
未來老公

唔係樓主未婚夫立較剪, 應該女家屋企人, 但11月先結婚, 唔可以搬住

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

DonnieBB 發表於 19-4-19 23:29
唔係樓主未婚夫立較剪, 應該女家屋企人, 但11月先結婚, 唔可以搬住

伯爵府

Del

首頁

尾頁

跳至