6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我想問8個半月每日2-3次便便正唔正常?會唔會太多?不過有時個量唔太多,有時就多
我b食好多菜同飲好多水,唔知關唔關事

大宅

snake729 發表於 19-4-20 00:01
我想問8個半月每日2-3次便便正唔正常?會唔會太多?不過有時個量唔太多,有時就多
我b食好多菜同飲好多水, ...

甘痾得?你B食咩奶粉?

別墅

yingying1128 發表於 19-4-20 09:28
甘痾得?你B食咩奶粉?

之前食皇家美素2號去唔到,轉左牛欄牌2號就去得好,不過我唔知會唔會太多

大宅

snake729 發表於 19-4-20 09:33
之前食皇家美素2號去唔到,轉左牛欄牌2號就去得好,不過我唔知會唔會太多
...

我bb加固咗之後痾得差想參考下你B食咩奶粉

大宅

我仔7個半月,一日一餐固,飲s26,一日都可以2,3次大便,偏稀,我覺得無問題呀

大宅

irismomopig 發表於 19-4-20 12:43
我仔7個半月,一日一餐固,飲s26,一日都可以2,3次大便,偏稀,我覺得無問題呀
...

s26邊隻?呢隻奶粉腥唔腥?

大宅

yingying1128 發表於 19-4-20 14:13
s26邊隻?呢隻奶粉腥唔腥?

s26 gold,我覺得腥

別墅

yingying1128 發表於 19-4-20 10:22
我bb加固咗之後痾得差想參考下你B食咩奶粉

試下轉奶粉

別墅

irismomopig 發表於 19-4-20 12:43
...

咁就好,我係擔心佢痾太多唔好

大宅

snake729 發表於 19-4-23 23:22
咁就好,我係擔心佢痾太多唔好

我女都係食S26再加固, 一日都有2次BUBU呀, 幾好呀, 腸道暢通

別墅

黃家三少奶 發表於 19-4-24 17:35
我女都係食S26再加固, 一日都有2次BUBU呀, 幾好呀, 腸道暢通
我個仔都係食s26, 加左固都無影響便便質量

男爵府

2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
snake729 發表於 19-4-20 09:33
...
我B調返轉 飲皇家美素2號好好, 都係一日痾2-3次....好擔心有問題

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
snake729 發表於 19-4-20 00:01
我b食好多菜同飲好多水, ...

我以為是我bb去咁多次,7個半月2餐固,其餘人奶。雖然去得多,但質地屬於正常。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊