自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

鯉魚門, a u scared

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bobocheung65 發表於 19-4-20 19:07
無你咁大膽 我會大叫鯉魚門

笑死人

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

bobocheung65 發表於 19-4-20 19:07
無你咁大膽 我會大叫鯉魚門

大宅

大姑娘 發表於 19-4-20 17:12
咪係。 喺的士度猛摷人哋小安。 一睇就知佢同男人搜慣身。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

So sad…我好悶…教徒

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Are you scared? 驚你老鼠呀!

男爵府

見到佢家姐ig 話好快雨過天晴 終於明白點解佢會咁錯 因為點錯係佢屋企都係無錯 好快過去 證明佢地心態之輕鬆 i dont care
te quiero mucho mi amo

男爵府

唔好再講咩鬼妹性格 抹黑所有外籍人士 麥明斯個亞軍仲鬼妹仲不務正業啦 都唔會西痕到咁 佢真係無咩家教 道德觀念 同放蕩
te quiero mucho mi amo

禁止訪問

大宅

jewelry~day 發表於 19-4-20 16:40
佢唔係話 are you scared 架咩?做咩而家玩逃避
句嘢真應景。

佢真係淫到冇人有,係的士車輛都夠膽摸老鼠安下體JJ

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

佢會喊先算啦 佢到以家都認為自己無錯,唔出黎交代和道歉 只係人地錯,因為人地偷拍佢

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

鬼佬真係啱佢, 華人/亞洲人點都保守D, 除非無睇過條片!!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

cassie0025 發表於 19-4-20 16:39
條女除非永遠唔返香港唔出街, 無可能永遠避一世

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

影到佢蒲頭相, 應該賣到錢!!!

大宅

2019勳章

loolooloo 發表於 19-4-20 13:36
Richmond

返去都冇用,Richmond華人佔九成九

大宅

Teletrend 發表於 19-4-20 17:58
温哥華的加人話佢幾姊妹臭名遠播

係啲乜嘢臭名遠播呀?

子爵府

bobocheung65 發表於 19-4-20 23:02
唔好再講咩鬼妹性格 抹黑所有外籍人士 麥明斯個亞軍仲鬼妹仲不務正業啦 都唔會西痕到咁 佢真係無咩家教 道 ...

係, 人嘅問題. 我啲加拿大華人friend都唔會好似佢咁粗口爛舌同淫蕩. 好多都好正經而且有長期伴侶

公爵府

2019新春慶豚圓

大宅

回覆樓主:

吾好死返黎……

別墅

話之佢響邊,唔好再響電視出現就得

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊