自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ikab 發表於 19-4-20 23:13
東門按摩要几錢左右? 我未去過呢

我見YouTube 介紹
服務幾好
有飲品生果唔洗服務費
如果唔受力女師父都ok
補充 有一個包房 四人包房都有

金色月光养生园(鹏式足疗东门店),★★★★☆,¥133/人,东门商业圈按摩/足疗,立新路16号机电大厦三楼http://m.dianping.com/appshare/shop/111477069

男爵府

kaiyui_BB 發表於 19-4-20 23:50
請問邊到有大型超市行呀

睇你由邊度上
深圳上 國貿站有 沃爾瑪
深圳灣上 花園城有間巨大 沃爾瑪同迪卡濃 (搭的士最方便$25內)

333s    發表於 19-4-21 08:56

男爵府

樹丁 發表於 19-4-20 23:09
讚成呀,如果你又小返去深圳玩唔好去果門

東門最重兵力
你幾耐冇上
小心財物
巡邏警員多過你出㕵角十幾倍
次次巡邏十幾人操兵咁
警岡一條街幾個
有D野自己揾對眼睇下

侯爵府

萬象天地,係會展站出定係高新園站?

珍珠宮

anma 發表於 19-4-21 08:04
萬象天地,係會展站出定係高新園站?

萬象天地喺高新園站出

anma    發表於 19-4-22 08:53

伯爵府

kaiyui_BB 發表於 19-4-20 23:50
請問邊到有大型超市行呀

上次上去行左三間
1.香梅北站沃爾瑪,上站右手面便是,但要行前小小找正門,超大貨品齊,最鍾意沃爾瑪
沃尔玛购物广场(香蜜湖店),★★★★☆,消费:¥212,香蜜湖 超市/便利店,香梅北路2001号 http://m.dianping.com/appshare/shop/2714713
2. A Bite市集 后海站海岸城似香港Citisuper 但價錢絕對同普通超市差不多,行得舒服,仲服務超好,買水果已有檔服務員,要磅時有另一個人跑黎幫我,結賬又有識講廣東話介紹購物優惠,入會滿180即減25
A BITE市集,★★★★☆,消费:¥137,南山中心区 特色集市,文心五路海岸城购物中心负一楼 http://m.dianping.com/appshare/shop/127279044

333s    發表於 19-4-21 08:55

伯爵府

AC117 發表於 19-4-21 08:27
上次上去行左三間
1.梅林北站沃爾瑪,上站右手面便是,但要行前小小找正門,超大貨品齊,最鍾意沃爾瑪
沃尔玛 ...

3.家樂福 - 也是后海站連接地鐵出口,大,但三間相對無咁喜歡,但尾站買大路野方便,視乎你想買咩

海岸城好行食又唔多人,買野平貴都有

象牙宮

grancyliang2007 發表於 19-4-20 21:33
想試下深圳嘅salon,請問有冇推介?

我去深圳灣一帶消費: 優點: 按摩 冇指定小費。
按摩, 头 spa, body spa, facial + 食。
我是 貪玩者, 四處去嘗試。有時約 BK 网友。
你/网友大家男女也可參與的。(無隱藏費用)自己消費自己負責。

南門一坊的。(N年前也是朋友引導) night market 似台灣。
當地人中產消費之地。 長駐深圳之台灣/港人消費。
行一段路是 wallmart 花園城了。
少D港人。超舒服。

high class 去創業路附近。
是當地有錢人消費之地。消費貴一倍。
少港人去的。

根據自己模式來消費的。推介 : 美团 找評分高的。

休闲娱乐 / KTV一> 足疗按摩一>
深圳丽人一> 美容美体一> 美容 spa

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024年龍年勳章

333s 發表於 19-4-21 08:47
按摩, 头 spa, body spa, facial + 食。
我是 貪玩者, ...

象牙宮

cablecabletv 發表於 19-4-20 23:03
可否提供詳細資料?body, facial massage, foot massage, head massage

你知我真心分享, 被人當我賣廣告。 自己网上搜大把啦。
何必插死我?。
我無需要网上搵食。 貪玩而己。你去不去, 跟我毫無关系。 
我也不會因此發財。或無錢開飯。 hehehe.
我在 "网購分享 專門推介 性價比 "

在此分享 ok?
幫親過, 干淨 + 親民消費???性價比高的。
北上: 公車团。目的是認路团。
welcome be mate/company for massage
just whatsapp me if interested.

南門一坊有N家的。
有的在美团也有。

百元多 body, face, head, back massage。
拉尼 SPA美容(后海店)

地址: 南山区 后海大道云海天城世家2431(近国美电器)

全身经络疏通

瑞儿美颜塑身SPA(西海湾店)

地址: 南山区 创业路西海湾花园27-28号铺(东晟地产隔壁)

电话: 0755-88300901

德国Kneipp全身精油减压 199

3 選2。

.肩颈&脊柱精油热滚

.背部减压按摩

.四肢舒展减压按摩

長善長康養生院。

艾灸 body

美姿美容養生院

[size=14.6667px]洗头18元

[size=14.6667px]facial

[size=14.6667px]body

[size=14.6667px]焦雅居

[size=14.6667px]刮痧

[size=14.6667px]facial 138

[size=14.6667px]body 188

[size=14.6667px]CM 國際公倌

[size=14.6667px]head +姜 spa 58

body 1x8

hair

nail 58

[size=14.6667px]青之藍 [size=14.6667px]經絡

[size=14.6667px]聖度中醫推拿

[size=14.6667px]全身198

[size=14.6667px]創新足 連銷店。 

[size=14.6667px]腳 48-98

[size=14.6667px]身 100+

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 19-4-21 08:47
我是 貪玩者, ...

今天會去南油唱K
好似少人去
但不知還有甚麼
下次我都約你及JM一齊去

333s    發表於 19-4-21 10:32
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

象牙宮

mvshop8888 發表於 19-4-21 10:01
今天會去南油唱K
好似少人去
但不知還有甚麼

bowling 都好玩。
不過几年前, 是朋友約我。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 19-4-20 19:51
depend on where is convenience for you.

wallmart 花園城。

請問妳按摩去邊間thanks

男爵府

好耐冇北上,唔知而家仲有邊幾間好嘅按摩呢?

男爵府

333s 發表於 19-4-21 09:27
你知我真心分享, 被人當我賣廣告。 自己网上搜大把啦。
何必插死我?。
我無需要网上搵食。 貪玩而己 ...

朋友話南山區係有錢嘅區,所以裏面嘅質素都唔會太差,不過我自己就未試過

333s    發表於 19-4-21 17:25

象牙宮

lichingtung 發表於 19-4-21 14:14
請問妳按摩去邊間thanks

#50 我有寫。

1。 CP值高的/ 性價比高的。(人眾 sourcing 資料)后去嘗試。
2。 零 小費。
3。 有公車到, 步行10分鈡內。
4。 少港人去。
5。 美容美体 spa 及推拿店都有。
6。 深圳灣/非大埸。

你喜歡可以 join... group.
成班。。。中年女性。 欠妹妹仔及EE們。

理性討論交流者。

水晶宮

萬像天地,好行又靚又多餐廳
睇埋戲都仲得
東門?講真,真係唔入流架喇

禁止訪問

象牙宮

ktang0 發表於 19-4-21 14:50
朋友話南山區係有錢嘅區,所以裏面嘅質素都唔會太差,不過我自己就未試過
...

南山區係有錢嘅區 是的 
body massage 相對高檔D。來做的客戶,九成是有錢太太們。

多數我會先去体驗。好了, join package。
佢地多數會先 sale 4K的.... 然后再降至2K

手法好過香港多多声。

BK 有个 group,你可 join
自己照顧自己, 各付各的消費。透明。

理性討論交流者。

伯爵府

SCI女孩 發表於 19-4-21 17:22
小小糾正, 係香梅北站, 唔係梅林北站

謝謝糾正,上次香蜜湖lunch ,還以為可以行去,原來要坐三個站

首頁

尾頁

跳至