想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近想買supplement 比c6食,
揀Gnc男士精胺酸 或 綜合維他命加強版
還是Catalo 蠔皇素 或 茄紅素呢d會唔會有副作用呢?
求幫忙給建議,謝謝

別墅

cinpf 發表於 19-4-21 17:04
還是Catalo 蠔皇素 或 茄紅素:question ...

富精多都唔錯

禁止訪問

大宅

cinpf 發表於 19-4-21 17:04
還是Catalo 蠔皇素 或 茄紅素:question ...

我買咗精胺酸、茄紅素+硒、鋅、維b及e俾c6食,
食咗一個月左右,未見唔同。諗緊要唔要加馬卡

Actions speak louder than works

大宅

vvyy1016 發表於 19-4-21 22:53
我買咗精胺酸、茄紅素+硒、鋅、維b及e俾c6食,
食咗一個月左右,未見唔同。諗緊要唔要加馬卡
...

食咁多都得?馬卡同蠔皇素其實有乜分別的

大宅

isisbaby 發表於 19-4-21 17:47
富精多都唔錯

係咪要睇咗醫生先食好d?呢隻都好貴,我c6叫我唔好買咁貴

大宅

SiuFong456 發表於 19-4-21 18:12
建議兩公婆先睇中醫,睇吓大家有冇咩問題先,有咩係要補充身體先,藥唔可以亂食呀… ...

c6好似唔太想睇中醫咁,所以先諗買supplement 比佢食下

大宅

cinpf 發表於 19-4-21 22:56
食咁多都得?馬卡同蠔皇素其實有乜分別的

蠔皇素爬文話主要係鋅,所以我直接買鋅,後來知道有富多精哩隻藥等於有齊哂咁多種,不過未食完哩幾隻藥而且功能一樣,咁就繼續食埋佢。
馬卡係增加性慾
Actions speak louder than works

大宅

建議食fertilsan M (益精來)同瑪卡

別墅

我同c6一齊食葉酸 加q10

複式洋房

我買左蠔皇素

大宅

cinpf 發表於 19-4-21 22:57
係咪要睇咗醫生先食好d?呢隻都好貴,我c6叫我唔好買咁貴
係 驗左精先 如果真係有問題 再決定食咩supplement

如果無咩問題 其實食善存 ,gnc 個啲都得

如果形態好差 得1% 先食富精多
雖然係真係有用~但始終太貴~

我老公形態得1% 食左半年gnc mega 都完全無改善

所以要睇你老公啲精子係點~

首頁

尾頁

跳至