自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wewanwan 發表於 19-4-21 19:54
所以我都覺得年紀唔係好大問題既前設下,點解唔講得

咁個男仔目測似幾歲?

子爵府

fivebeanrice 發表於 19-4-21 20:02
咁個男仔目測似幾歲?

睇相似35

伯爵府

wewanwan 發表於 19-4-21 20:02
睇相似35

咁可能年紀40以上,怕個女既唔接受

大宅

wewanwan 發表於 19-4-21 18:18
話說我朋友有一個男仔朋友,都識左一年幾,一直都係朋友身份,會whats app傾下計,都覺得岩傾但未正式出過 ...

可能個男仔細個個女仔好多, 驚比人話姐弟恋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 20:01
唉,唔理佢啦,睇個天點安排

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

高招!對佢有興趣就會追問!我係女既 會唔想再理佢,扮哂野

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 19:51
30歲,係舊同事黎

咁男嘅可能估到個女嘅大概幾多歲。

子爵府

3Qlove 發表於 19-4-21 20:12
高招!對佢有興趣就會追問!我係女既 會唔想再理佢,扮哂野

比著係我都唔想理佢

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 20:37
咁男嘅可能估到個女嘅大概幾多歲。如果你朋友知道個男仔細佢幾年,接唔接受到? 如果都得嘅就一齊囉
...

我諗年紀係朋友心目中應該唔係問題

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 20:39
我諗年紀係朋友心目中應該唔係問題

都傾咗年幾,如果冇意思唔好再傾,搵過第二個

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 20:45
如果年齡唔係問題,就試下嚟緊會唔會有機會約出嚟。都傾咗年幾,如果冇意思唔好再傾,搵過第二個
...

你提起約出黎,仲有一樣搞笑野,就係話個男出黎食飯,但望住個電話打機

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 20:53
你提起約出黎,仲有一樣搞笑野,就係話個男出黎食飯,但望住個電話打機
...

如果30幾40歲人都仲係咁,可以拜拜啦
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 20:54
如果30幾40歲人都仲係咁,可以拜拜啦

所以我覺得有啲無禮禮貌,就算同朋友出街食飯都唔應該咁掛

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 20:55
所以我覺得有啲無禮禮貌,就算同朋友出街食飯都唔應該咁掛

如果係我會set 3個月期限再係咁。我唔會浪費時間同佢紙上談兵

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 20:55
如果係我會set 3個月期限再係咁。我唔會浪費時間同佢紙上談兵

而家啲男仔係味唔識同女仔相處

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 20:57
而家啲男仔係味唔識同女仔相處

如果有心出嚟都睇電話,好難想像第時點樣拍拖結婚

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 20:58
係呢個啫!!
如果30幾40歲我已經唔會定佢為男仔,應該係男人。 有心應該已經發動攻勢,又或者個男仔有心 ...

係,仲要第一次出黎見

寶石宮

wewanwan 發表於 19-4-21 21:13
係,仲要第一次出黎見

咁可以close file啦
個男嘅唔主動、唔積極、唔著緊

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-21 21:16
咁可以close file啦
個男嘅唔主動、唔積極、唔著緊

寶石宮

stagea 發表於 19-4-21 21:25

你話係唔係先?傾咗年幾,出嚟喺度玩機
30歲仲好後生,可搵過第二個。起碼積極少少先,呢個結咗婚生仔…………我驚會係夫妻版成日見到佢呻

首頁

尾頁

跳至