自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-21 21:26
你話係唔係先?傾咗年幾,出嚟喺度玩機
30歲仲好後生,可搵過第二個。起碼積極少少先,呢個結咗婚生仔…… ...

係,唔太正常

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 19-4-21 21:27
係,唔太正常

個男嘅可能宅宅地
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 19:50
咁我估應該係問得有技巧,只不過細節佢無同我講得好清楚,大概意思都應該係問左生肖做左幾耐野等等,男方 ...

好難答你,對方既意途。因為面對男方的係你朋友,佢地兩個既相處係點?係咪一個問題?一個答案?就可能決定呢個人係咪可以發展呢?咁就比一個意見有點不負責任。
我覺得得我唔會真係去「問」,兩個人,傾下計,唔係試探,點都一定會知。
你咁講令我記起一件事,我有個同事好8,佢真係問我幾歲,咩生肖,點答呢?呢d你知佢8,我更加唔會答。反而識落,傾開計,唔8既同事,反而我又唔介意講喎。點答?答唔答?真係睇人架咋。
人與人相處就係咁奧妙,要睇你朋友點問,咩態度、語氣。。。。

伯爵府

女人 我知唔少拍拖呃人歲數
真係到結婚個男先知

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-21 21:28
個男嘅可能宅宅地

未開始就算吧了

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 21:16
咁可以close file啦
個男嘅唔主動、唔積極、唔著緊

對,closed

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-21 21:26
你話係唔係先?傾咗年幾,出嚟喺度玩機
30歲仲好後生,可搵過第二個。起碼積極少少先,呢個結咗婚生仔…… ...

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-4-21 20:55
所以我覺得有啲無禮禮貌,就算同朋友出街食飯都唔應該咁掛

如果一個人真的好喜歡另一個人,大家一起相處應該不會自己顧住打機吧

呢樣行為,真的好覺得佢只係攞你朋友嚟攝時間

侯爵府

回覆樓主:

我覺得個男知細過個女,又怕女方介意,所以唔講,我老公細過我,當年都係咁。

伯爵府

wewanwan 發表於 19-4-21 19:52
結婚嗰日 咁最後有無一齊

結左仲生埋,而家成日話比人知老公當年呃咗佢

珍珠宮

回覆樓主:

可能夾你夾生肖

子爵府

greenpea 發表於 19-4-21 22:12
如果一個人真的好喜歡另一個人,大家一起相處應該不會自己顧住打機吧

呢樣行為,真的好覺得佢只係攞你 ...

正確,第1次出黎同女仔食飯,仲要suppose係心儀對象

水晶宮

wewanwan 發表於 19-4-21 18:41
你咁叻既,講中我想講既野.因為朋友佢自己都已經有半講笑又半發嬲既語氣同男方講:你都唔知係味有心一齊, ...

你朋友講到咁白, 個男仔點反應?

男爵府

其實應該係冇興趣

珊瑚宮

wewanwan 發表於 19-4-21 22:42
正確,第1次出黎同女仔食飯,仲要suppose係心儀對象

真的提醒你朋友清醒啲,觀人於微,呢個男的如果客觀條件好好但都單身,應該係有啲問題

子爵府

DonnieBB 發表於 19-4-21 22:50
你朋友講到咁白, 個男仔點反應?

味繼續答:唔想講

子爵府

english1221 發表於 19-4-21 23:04
其實應該係冇興趣

啲男人真的好衰,無興趣又比假象人

子爵府

greenpea 發表於 19-4-21 23:07
真的提醒你朋友清醒啲,觀人於微,呢個男的如果客觀條件好好但都單身,應該係有啲問題
...

咁聽佢講,個男散左半年

珊瑚宮

wewanwan 發表於 19-4-21 23:27
咁聽佢講,個男散左半年

哦,不過都好有可能係借你朋友療下傷,唔係認真的,邊有可能鍾意一個女仔追緊未拍拖約到出嚟但打機..........呢個行為真的可圈可點

懷疑個男的可能細過你朋友

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至