心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

99個細佬,食食吓飯走埋黎見到人就話,開口就話希望99幸福開心所以要點醒d細的,62全家比佢鬧晒,未拍拖又鬧,未結婚又鬧,結咗婚未生又鬧,生咗又話你生得少又鬧,條友唔系第一次咁樣飲大兩杯四圍話人。我知我唔需要理呢d人,但真係好嬲。。。明明放幾日假想同c6開開心心咁過,不過望見c6又唸起條廢老,攪到自己勁唔開心。放假明明想輕輕鬆鬆咁過,比條友激到兩點幾都睏唔著,c6越講算啦,我就越嬲

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ilovecafe 發表於 19-4-22 02:32
99個細佬,食食吓飯走埋黎見到人就話,開口就話希望99幸福開心所以要點醒d細的,62全家比佢鬧晒,未拍拖又 ...

左耳入右耳出

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 09:22
即係舅父
有啲係扮曬嘢嘅。唔係成日見、唔使一齊住由佢啦!!當佢廢噏
我嗰邊都成日都係咁。我笑笑口哦完 ...

雖然佢係廢嗡,但一唸起個個要牌住隊比佢話就好嬲。。。真係食咗D野都背脊骨落,明明成班人一齊食野吹吓水都算開心,比佢攪到嬲晒

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ilovecafe 發表於 19-4-22 12:33

雖然佢係廢嗡,但一唸起個個要牌住隊比佢話就好嬲。。。 ...

你老爺成家都由佢、 比我實爆佢。 最憎d扮曬嘅親戚

月光很美麗☺

伯爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 好媽媽勳章

錄低佢,下次佢想再鬧時,播返俾佢聽,你上次鬧咗啦喎,有冇啲新啲啊?冇就 飲多兩杯啦!

333s    發表於 19-5-29 11:07

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 12:36
你老爺成家都由佢、 比我實爆佢。 最憎d扮曬嘅親戚

佢地話唔系第一次啦,佢地由細見到佢大都係咁,習慣咗 廢嗡遮,同佢嘈都廢事。。。個個哦哦哦咁。我99就簡直開心都黎唔切咁(有人幫佢開口講老土野)。我同我c6講咗,再有下次,我要佢試吓乜野係核爆

瑪瑙宮

ilovecafe 發表於 19-4-22 20:05
佢地話唔系第一次啦,佢地由細見到佢大都係咁,習慣咗 廢嗡 ...

真係short short地
比我第三次世界大戰已經發生咗
月光很美麗☺

男爵府

minna-no 發表於 19-4-22 13:52
錄低佢,下次佢想再鬧時,播返俾佢聽,你上次鬧咗啦喎,有冇啲新啲啊?冇就 飲多兩杯啦! ...

我連理都唔想理呢d咁的廢老,錄低佢把聲,整烏做我部手機

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 20:10
真係short short地
比我第三次世界大戰已經發生咗
...

可能我唔似佢地由細睇到佢大,我真心覺得佢講的野難聽過粗口,係咁叫我(c6閃咗)要生多個,又問係唔系唔夠努力(成枱都係人,我x佢,我兩個的事關你屁事洞房洗唔洗話你知,痴線) 又係咁叫c6個細佬生仔,人地結咗婚年幾,未婚之前都講到明個女仔有長期病,身體唔系好好 ,同埋bb有機會係有事,佢倆個又唔系好鐘意小朋友,問心生黎做乜 ,佢細佬仲要話生㗎啦養好d個身體就生 ,痴線,比我係個女仔已經反枱九世(佢只係全程黑面,仲繼續坐係到)。

瑪瑙宮

ilovecafe 發表於 19-4-22 20:24
可能我唔似佢地由細睇到佢大,我真心覺得佢講的野難聽過粗口,係咁叫c6要生多個,又問係唔系唔夠努力(成 ...

真係少啲見
好容易爆血管
月光很美麗☺

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 20:32
真係少啲見
好容易爆血管

可能我小氣,我嬲到兩晚瞓唔著,沉晚上黎發洩完+鬧咗c6一鑊,叫做好返d。。。真係谷氣谷到治瘡都爆

瑪瑙宮

ilovecafe 發表於 19-4-22 20:56
可能我小氣,我嬲到兩晚瞓唔著,沉晚上黎發洩完+鬧咗c6一鑊,叫做好返d。。。真係谷氣谷到治瘡都爆
...

唔係你小氣,遇著呢啲男家親戚有時好難當面爆,唔好為佢同老公嘈,唔值得。
上嚟呻啦!好難成日同朋友傾。

水晶宮

2019新春慶豚圓

唔好比呢D人影響, 你C6都好無辜... 佢都控制唔到... 唔好嬲啦..

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

俾狗咬,你會唔會咬番佢?
總有D人係痴線嘅,可能佢本身都過得唔好,咪搵野鬧,發洩囉!
想幾理取鬧,就有幾無理取鬧!
尼種人開口無句好,淨係吸收負能量,梗係負到爆啦!
你咪上當呀~俾佢影響到~

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ilovecafe 發表於 19-4-22 02:32
99個細佬,食食吓飯走埋黎見到人就話,開口就話希望99幸福開心所以要點醒d細的,62全家比佢鬧晒,未拍拖又 ...

62 有冇人還佢拖丫?
請更年期大媽唔好追擊我, 高抬貴手

男爵府

good_pig 發表於 19-5-11 17:51
62 有冇人還佢拖丫?

無啦,個個都哦哦哦咁乖乖坐係度比佢話,佢地認為唔洗同佢認真,聽完就算,佢發酒顛咪由得佢囉,由細個都係咁。我就覺得好有問題,我接受唔到無神神比個廢老話囉

good_pig    發表於 19-5-11 21:21

男爵府

做個靚太 發表於 19-4-25 10:43
俾狗咬,你會唔會咬番佢?
總有D人係痴線嘅,可能佢本身都過得唔好,咪搵野鬧,發洩囉!
想幾理取 ...

我唔會咬番隻狗,我會捉佢去閹咗佢, 一係就報警人道委滅佢
總之我同c6講咗呢世都唔好比佢再埋我身比我聽到d咁的說話,如果唔系我會反枱。其實c6都唔明我點解咁大反應,因為我唔系最hunt果個,因為我結咗婚有仔(只係話我地要生多d)。。。廢老鬧緊佢地未結婚,結咗婚無仔生,失婚唔再婚。。。但我真係忍唔到囉。。。問心我6299屋企人都唔敢敢樣同我講野,你邊位呀,關你乜事ja

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊