網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我嘅床尺寸比較麻煩,搵咗淘寶好多間都話唔做,有冇介紹?!謝謝!

象牙宮

Evacheng36 發表於 19-4-22 05:13
我嘅床尺寸比較麻煩,搵咗好多間都話唔做,有冇介紹?!謝謝!

1。什么呎寸? 

2。是鋼鉄还是木料?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 19-4-22 08:18
1。什么呎寸? 

2。是鋼鉄还是木料?

170闊
190長
30高
木材

象牙宮

Evacheng36 發表於 19-4-22 13:10
170闊
190長
30高

190長
是正常
170闊,沒有的,150cm 寛易找D。雙人床了。

床:150*190*30cm
雙人床

雙人床架

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 19-4-22 23:25
190長
是正常
170闊,沒有的,150cm 寛易找D。雙人床了。

哦,我都知少,所以想搵間自己俾size,訂制咯。其實我都唔明,正常係訂制就乜size都可以㗎!咁如果固定幾種尺寸又點叫訂制呢?! 我想攞盡可以擺床嘅位,因為有同小朋友訓。

象牙宮

Evacheng36 發表於 19-4-22 23:28
哦,我都知少,所以想搵間自己俾size,訂制咯。其實我都唔明,正常係訂制就乜size都可以㗎!咁如果固定幾 ...

我也是因想省空間。

床拼窗台一起用。 床尾0。5米在窗台上。
床做1。5寛*1。5M長*0.6M高。
問了一下, 他說可以。

你詢問detail D。

理性討論交流者。

男爵府

Evacheng36 發表於 19-4-22 23:28
哦,我都知少,所以想搵間自己俾size,訂制咯。其實我都唔明,正常係訂制就乜size都可以㗎!咁如果固定幾 ...

我岩岩訂左喎,不過要加錢囉,加左$60
我係訂長190cm,闊205cm
我都係要同小朋友訓(仲有佢d公仔)
所以要攞盡晒d位

大宅

淳熙媽咪 發表於 19-4-24 00:45
我岩岩訂左喎,不過要加錢囉,加左$60
我係訂長190cm,闊205cm
我都係要同小朋友訓(仲有佢d公仔)

係邊度訂?幾錢?

象牙宮

我問此家。不用加費。
改小不用。

1。床尾 (平尾)
2。寛度不變 135cm
3。長度改小。
4。床高度可調節 (最高要60cm)

广东东莞
https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=556256058860

理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至