夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

真係仲有冇呢!就算感情溝通都keep到,但結婚耐了,或人到中年又會身痕,又想將自己keep番正D,睇吓仲有冇人嗒自己糖。其實男性真的著數D,50至60的男人如keep得好真係仲幾有型㗎!嗰D白髮或皺紋在於男人來説是bonus,但換轉是女人到了呢個年紀就算keep得更好都係差少少!哈。。。我好似離了題tim。Anyway, 我覺得就算自己老公睇落幾咁顧家及愛屋企人,但其實佢心裏或實際行動上有冇出軌是好難去知如他做得好“乾淨”!男人係可以愛慾分開或同時愛兩個女人,但女人就比較難。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

rita1208 發表於 19-4-22 13:50
真係仲有冇呢!就算感情溝通都keep到,但結婚耐了,或人到中年又會身痕,又想將自己keep番正D,睇吓仲有冇 ...
有..................點會無呢,只是年齡長大,復習左

rainbowchuuu3    發表於 19-4-24 11:53

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

我咪係囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係仲有冇呢!就算感情溝通都keep到,但結婚耐了,或人到中年又會身痕,又想將自己keep番正D,睇吓仲有冇 ...

大宅

回覆樓主:

改了一下嗰標題,一心一意女人比較容易做到。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

rita1208 發表於 19-4-22 14:52
改了一下嗰標題,一心一意女人比較容易做到。
又唔好改為................

子爵府

有部份男人到50以上, 少許發福, 樣貌比後生時慈祥, 無咁有殺傷力或兇惡, 更易吸引某些女性....

門常開    發表於 19-4-23 14:19

琥珀宮

一定有

大宅

有既,好少數

公爵府

這一刻我相信我老公對我一心一意。但曾經不是這樣。我相信係某一個時期的一心一意是有的。一生一世只愛一人是沒有的。

大宅

小小bb 發表於 19-4-22 22:04
這一刻我相信我老公對我一心一意。但曾經不是這樣。我相信係某一個時期的一心一意是有的。一生一世只愛一人 ...

男女真的大不同!女人覺得緊要、著緊及要持守的對男人來說是不重要。男人比女人發現出軌後可能好誠懇地希望老婆原諒,老婆原諒了他便會好像冇事人一樣過生活,但剩低比老婆嘅傷害他又好像不太理解為何要痛咁耐(不是已原諒了我嗎?)?

公爵府

rita1208 發表於 19-4-22 23:30
男女真的大不同!女人覺得緊要、著緊及要持守的對男人來說是不重要。男人比女人發現出軌後可能好誠懇地希 ...

你說的對。他們認為兩過天清,翻舊賬是你的錯,老婆不應傷心難過。還要讚美自己是浪子回頭金不換。

複式洋房

小小bb 發表於 19-4-22 23:56
你說的對。他們認為兩過天清,翻舊賬是你的錯,老婆不應傷心難過。還要讚美自己是浪子回頭金不換。
...

有這想法的男人嘔心至極

公爵府

hiuhiucat 發表於 19-4-23 03:02
有這想法的男人嘔心至極

的確好多男人是這樣想。包括我老公。

複式洋房

小小bb 發表於 19-4-23 03:11
的確好多男人是這樣想。包括我老公。

我老公亦同樣,要我不停容忍他出軌,一個月發現一個女人,人心也是太險惡,當我發現時他還繼續無賴,原諒他是想自己好過一點,但要我重新相信他是沒有可能

公爵府

hiuhiucat 發表於 19-4-23 03:20
我老公亦同樣,要我不停容忍他出軌,一個月發現一個女人,人心也是太險惡,當我發現時他還繼續無賴,原諒 ...

發生多久?

不可能再信任了。無論我先生如何有誠意,做任何事情,我只可以講不可能像以前一樣了。現在我要不客氣的取回過去二十多年的無私奉獻。不會再死蠢了。老公出差就會比張清單佢買名牌

複式洋房

小小bb 發表於 19-4-23 03:26
發生多久?

不可能再信任了。無論我先生如何有誠意,做任何事情,我只可以講不可能像以前一樣了。現在我 ...

我們一起有十年,當中他也有偷食被發現,之後改過有四年我的係非常恩愛,到今年這個月先後發現他又出軌了數次,每次不同對象,同樣事情又再一次發生,我心都碎了子很心淡,因他當初跟我說過,時間可以證明一切,但結果呢?

你的方法也很明智啊,讓他們荷包出血肉赤,自己又高興,這報復還來得痛快哈哈

公爵府

hiuhiucat 發表於 19-4-23 03:34
我們一起有十年,當中他也有偷食被發現,之後改過有四年我的係非常恩愛,到今年這個月先後發現他又出軌了 ...

我同老公結婚20年了。一直以為佢係好老公,結果佢同人仔都生埋。其中一個仲同佢一齊好多年。佢有好多個女人。晴天霹靂,覺得自己好死蠢。以前自己死慳死抵,將屋企所有嘢攬晒上身,佢阿爸病我日日去探望,盡心盡力去教育兩個仔……以為做好晒做太太嘅責任,令佢安安樂樂去滾囉!到最後佢竟然同我講因為我乜都做晒,令佢在家庭中沒有存在感(全部都係佢嘅大話同藉口。)連我電頭髮都係佢出軌嘅藉口。依個男人而家我都唔知對住佢做戲還是真係愛佢。佢犯嘅錯大到佢一世都無法彌補。佢嘅衰嘢太多啦。佢有今日嘅大懲罰係應得嘅。對佢好係唔得嘅。

複式洋房

小小bb 發表於 19-4-23 03:59

我同老公結婚20年了。一直以為佢係好老公,結果佢同人仔都生 ...

男人有錢就是這樣,大把女埋身,我的沒有兩個錢,正是面包和愛情都給不了我,我也有兩個仔,年紀很細,很乖很愛錫我,家裡一切我都辦妥,但我老公發現他出軌還對我發脾氣,現在我人走了,小孩就暫由他照顧,他不停打電話來呀,但我連一面也不想再看到他,就想冷靜一下

複式洋房

hiuhiucat 發表於 19-4-23 04:27
男人有錢就是這樣,大把女埋身,我的沒有兩個錢,正是面包和愛情都給不了我,我也有兩個仔,年紀很細,很 ...

只能夠講,當初嫁他全因爲愛,但十年時間過去,發生的種種都令到物是人非,今日你再問我會嫁他嗎?我大概不會

首頁
12345...7

尾頁

跳至