自由講場

跳至

首頁
23456...24

尾頁

侯爵府

chingmon 發表於 19-4-23 00:09
最初係有人半夜三更問SSP粉腸好吾好食,呢個時候正常都訓哂,甘Q阿C及dior未訓,C一見dior就話人小三,互 ...

超級多謝分享

象牙宮

2024年龍年勳章

bear. 發表於 19-4-23 00:10
唔係疑案, 係事實來!

事實,但又不算騙案,願者上鈎,bk 真係揾食平台。

伯爵府

2018母親節勳章

最初係有人半夜三更問SSP粉腸好吾好食,呢個時候正常都訓哂,甘Q阿C及dior未訓,C一見dior就話人小三,互 ...
超渡帖睇咗少少冇再追,原來咁爆!

快馬去追帖!今晚唔洗訓啦,16x頁!,

禁止訪問

洋房

Sumyeema1 發表於 19-4-23 00:17
事實,但又不算騙案,願者上鈎,bk 真係揾食平台。

唔可以話係騙案, 只怪當日自己蠢, 俾錢人洗

奉勸大家別胡亂信網上所謂自稱的算命術士

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21855642&extra=&page=1

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 19-4-23 00:11
應該收入幾好,pm 答下就有錢收。都係一條財路。

無本生利,又虛無飄渺
風水d 野未到埋單果日你都唔可以話佢錯

禁止訪問

珍珠宮

chingmon 發表於 19-4-23 00:18
good pig個po”仙姐封左戶”雖然長(177頁,35xx回覆,至今),但值得一看,當中有jm分享A-、命理經驗。
...

好似考試溫書tips 咁 , 即去溫書

伯爵府

咁請問千金,單數媽又是甚麼人呀?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

etoile 發表於 19-4-23 00:18
超渡帖睇咗少少冇再追,原來咁爆!

快馬去追帖!今晚唔洗訓啦,16x頁!,

我都覺得呢個帖值得一看。

我斷斷續續睇咗兩日,睇到12x頁,今晚都會追埋佢。

大宅

我朋友都差D中伏揾LR算命。好彩朋友唔想等一個月所以推左佢。

禁止訪問

公爵府

開心吸收勳章

Jameskey 發表於 19-4-22 23:58
仙姐同LR小姐被踢爆係BK揾飯食

我都係而家先知

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

好彩這裡有⋯⋯精華!感謝大家!

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bear. 發表於 19-4-23 00:20
唔可以話係騙案, 只怪當日自己蠢, 俾錢人洗

人總有心靈軟弱的時候,心中有解決不了的問題,自然想求外力去幫助,係有班賤人,睇準別人有困難需要幫忙時,就乘虛而入,不是你蠢,是有人賤。

公爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

真心覺 bk jm 們勁 ,我好早係跌吉遇上仙姐,雖然唔熟,因為都係地產版 po 多,知有呢個人,但自己無理,但估唔到最近嚟呢到,又見返佢,初頭仲以為認錯人,都覺奇點解會過嚟,有 jm 話佢有女所以過嚟有乜咁奇,個陣又無為意,見有jm 話佢係跌吉蒲過, account 名又似,所以估係佢

都係隔離 post jm 分享成件事,先知原來係咁 真係要多謝 jm 肯分享

侯爵府

大戶 發表於 19-4-23 00:48
真心覺 bk jm 們勁 ,我好早係跌吉遇上仙姐,雖然唔熟,因為都係地產版 po 多,知有呢個人,但自己無理, ...

跌吉=discuss

公爵府

開心吸收勳章

sisbro 發表於 19-4-23 00:50
跌吉=discuss

其實唔止跌吉同 bk, 佢係另一度都有出現,但比較少 po 頭,可能個邊少人,真係唔爆唔止乜事

珍珠宮

開心吸收勳章

gracelam 發表於 19-4-22 23:26
豆腐花係大婆朋友, 話大婆比白小姐搞到離婚兼抑鬱

嘩,乜原來仲有呢個,點解咁易知道會員真身?又或者咁易俾人揭穿?

首頁
23456...24

尾頁

跳至