自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 19-4-26 14:34
今次仲多咗範,風水命理

睇風水:大生意

珍珠宮

fbyan 發表於 19-4-26 14:33
其實我是想指出,無權限睇pm, 即是睇唔到會員的pm
即是說會員間的pm根本睇唔到的
...

BK應該存在這個權限吧,否則官方回覆會指明這點。以前那單孕婦被傷害案件,我想應該是透過該兇手的帳戶資料,包括PM相約見面的內容,來鎖定目標的吧。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RelaxHippo 發表於 19-4-26 14:29
我正舖都仲係睇到第30頁就不斷有番外要追
我無睇潮版,美容版,風水版,好多嘢睇到一頭霧水,想問呢 ...
潮版,美容版,風水版我都無睇開,
不過似乎油水幾大下,
如果賺唔多, 點會潛伏咁耐, 仲要唔止一個, 3位主角出事, 有d嘍囉就自己封戶

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

whywhite22 發表於 19-4-26 14:38
呢樣真係任開, 仲要睇人去開價

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 19-4-26 14:36
一直以嚟,都曾經有人問過,bk 嘅分有乜用

而家,謎底解開了

其實對我嚟講啲分係冇乜用,我貪玩ga咋

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

whywhite22 發表於 19-4-26 14:38

唔知有幾多會員俾過5位數出嚟,已知嘅起碼有一個,用下心理攻防戰,的確唔難喺心靈軟弱嘅人身上攞到錢。

象牙宮

MsBusy 發表於 19-4-26 14:42
呢樣真係任開, 仲要睇人去開價

人哋唔係個個都開價,個個都So的,好明顯起過會員底,知道人哋家境先做嘢

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

平平常常 發表於 19-4-26 00:46
既然你沒有反對#765,那我就當你默認了。在C來BK之前,你們在其他論壇有過交流,而且你對期權此等衍生產品 ...
我唔識仙姐, 我認識這個人物係香討地產版, 當時投資物業風氣, 我指係買樓仔, 當時BK樓版都有人組團去長沙灣買樓仔, 我都有參與睇樓, 之後樓價升, D人開始玩天堂/地獄劏房, 劏廠做迷你倉, 賓館....樣樣都係新事物, 佢做地產, 當然會係討論區睇佢D帖啦~

至於期權, BK 有人玩咩? 新手就多, 有時啱嘴形咪搭訕講兩句, 又如何?

我叫佢做仙姐, 仙姐只係代號, 不是 friend, 你見嗰班仙粉叫佢仙人, 反臉不認人, 好Q核突囉

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-4-26 14:44
其實對我嚟講啲分係冇乜用,我貪玩ga咋

終於追晒小楷舖

原來我回過帖,但完全無記憶當年嘅大事,當時我入 bk 幾個月

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-4-26 13:31
喺網上揾到

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5487916&extra=page%3D1&page=1 ...

好爆

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-4-26 14:47
人哋唔係個個都開價,個個都So的,好明顯起過會員底,知道人哋家境先做嘢

真係好衰

首頁

尾頁

跳至