自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

保重, 小心, 快好番。

男爵府

我都試過打類固醇,但半年之後復發 :(
希望你早日康復,一次好返

珍珠宮

callymum 發表於 19-4-26 00:54
放心,乖乖介口&做鬆根動作,多D冰敷(骨科姑娘教)
点解我咁清楚,因為我同事就係咁彈弓手,
我比左條片佢 ...

想問你拎條片睇呀, 因我媽媽都有呢個問題

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

lily-of-valley 發表於 19-4-26 14:02
保重, 小心, 快好番。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

kk121290 發表於 19-4-26 14:27
我都試過打類固醇,但半年之後復發 :(
希望你早日康復,一次好返
...

翡翠宮

fanny590 發表於 19-4-26 14:31
想問你拎條片睇呀, 因我媽媽都有呢個問題

珍珠宮

大少拉 發表於 19-4-26 14:39
我多事。。。。#3 有片。

希望你媽媽快d好返。

多謝
祝你早日康復

琥珀宮

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 19-4-26 14:36
多謝你咁有心。

我都想快d好返。 : ...
好得番嘅, 但會痛。 我以前2膊頭肩周炎,痛到眼淚自然流出。 都好得番。

又到2手網球手。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

咁唔好煮休息下先,祝早日康服!!

男爵府

回覆樓主:

早日康復 等你po正野食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

祝早日康復。

不過完全好返之後,都要做下伸展運動預防彈弓指再出現。

我之前一隻手指有彈弓指,好返之後又輪到另外兩隻手指又有彈弓指。

男爵府

大少拉 發表於 19-4-26 14:38
咁之你點呀? 希望你依家好返哂啦!

我都希望自己一次斷尾。 :thinkin ...

Touch wood 依家好返啦

伯爵府

大少拉 發表於 19-4-25 22:10
我隻彈弓指響今日終於要打類固醇喇。 即係我有一排都整唔到野食啦!

總之係咁,我就尋日 ...

我又係同一隻手指,醫生問我係咪成日攞重野,因為買餸成日用手指鈎住膠袋,之後我去買野一定用環保袋同塞哂背囊,盡量用少d痛既手指,我就有改善到,希望你早日康復

首頁

尾頁

跳至