論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

工人做左8年,我哋一直都好信任佢,銀包coupon , 都係放响鞋櫃櫃桶,冇鎖,最近發現有錢唔見,開頭唔肯定,但唔見錢已經發生3,4次,所以我自己都特別留意自己有幾錢响錢包,尋日剛攞左$900, 用左$30, 應該有$870今朝離奇地張$500紙放左响櫃面,我銀包就得番$270, 咁即係果張$500 係响我銀包,比人放左响櫃面,而$100唔見咗,我估計係佢想攞$100, 點知攞左$500出來,又唔記得放番入去,咁而家我哋就鎖好晒d 錢,咁既工人,我諗佢係咪博炒呢?

子爵府

ckfamily 發表於 19-4-26 11:34
工人做左8年,我哋一直都好信任佢,銀包coupon , 都係放响鞋櫃櫃桶,冇鎖,最近發現有錢唔見,開頭唔肯定, ...

錢銀唔鎖好,係對佢哋好大誘惑!

唔係博炒,係博大霧,继續偷,你而家鎖返d 嘢,佢應該知道你知佢偷
咁你而家心裏一定有條刺,你諗住點?

男爵府

回覆樓主:

你家本身無cam嗎? 我啲錢只會放係有cam既地方。

經驗話比我知。無論姐姐做左幾多年, 錢銀都要小心。100蚊對佢地黎講都好多的, 唔好試佢地定力。

買個 hidden cam 裝佢偷野。cam 就位後, 偷偷影低啲錢既 number, 然後扮有野做消失。偷過有引的, 會一偷再偷。裝唔到一次裝第二次, 佢終於會出手。記住個cam要影到你放錢係某個位, 然後姐姐去果個位拎錢。最好影到佢收埋啲錢係邊啦。易啲告得入。

侯爵府

細姐姐 發表於 19-4-26 11:45
錢銀唔鎖好,係對佢哋好大誘惑!

唔係博炒,係博大霧,继續偷,你而家鎖返d 嘢,佢應該知道你知佢偷

個工人都8年,都OK ,而家只好鎖好d 錢,裝個cam , 佢已經知道我們知佢偷錢,因為我大大聲講唔見錢,希望可以防止佢再做啦

侯爵府

Solarflare 發表於 19-4-26 11:54
你家本身無cam嗎? 我啲錢只會放係有cam既地方。

經驗話比我知。無論姐姐做左幾多年, 錢銀都要小心。100蚊 ...

而家會鎖好d 錢, 唔會特登裝佢,會set 個cam , 佢見到就明啦

珊瑚宮

又偷又博炒。双重得益
玩具萬歲!

珊瑚宮

放500在抬面。擺明我偷野呀 驚你吾知。博你炒尤
玩具萬歲!

禁止訪問

珊瑚宮

咁又拿幾萬走啦。嘻嘻
玩具萬歲!

侯爵府

fitfish 發表於 19-4-26 20:53
放500在抬面。擺明我偷野呀 驚你吾知。博你炒尤

我都有估過佢係咪想博抄,不過佢啱啱1月先續約,想唔做,佢果時就唔會續啦。

首頁

尾頁

跳至