自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Gi-leung 發表於 19-4-28 14:15
以前讀書無聊無野做 一悶就睇 停機坪求婚果幕 勁正

係呀!佢攬住Zoe 轉轉轉個幕我loop 左好多次!

公爵府

mist320 發表於 19-4-28 14:04
人就係咁,失去左先識得珍惜
雖然一開始Zoe個角色設定好似好幼稚咁,但佢係感情處理方面其實好成熟,甚至 ...

係啦!Sam 自己都唔知自己想點。不過有一幕佢睇住Zoe 將d 朱古力派晒俾人,我睇到都好心痛

伯爵府

回覆樓主:

好睇!我中意zoe多過belle,belle好拖泥帶水

子爵府

呢套劇我同c6真係上晒腦,每逢見到機師就一定係Captain Tong, 又試過食飛機餐時講左句唔好食,C6即刻話要通知Philip,呀仔問去旅行坐咩airline ,我地會答飛揚航空

Hi

公爵府

karen508hk 發表於 19-4-28 14:27
呢套劇我同c6真係上晒腦,每逢見到機師就一定係Captain Tong, 又試過食飛機餐時講左句唔好食,C6即刻話要通 ...

Philip 係呢套劇嘅一個亮點。最記得佢叫Sam 要 "Open"

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

love2talk 發表於 19-4-28 13:46
簽名簽落佢架車度

幫佢女友攞簽名

好正~畫面重演

珍珠宮

回覆樓主:

Zoe胡杏兒當時好清新,幾鍾意佢!

水晶宮

karen508hk 發表於 19-4-28 14:27
呢套劇我同c6真係上晒腦,每逢見到機師就一定係Captain Tong, 又試過食飛機餐時講左句唔好食,C6即刻話要通 ...

通知Philip,一陣d空姐聽到,真係可能以為係邊個大人物

男爵府

millennia 發表於 19-4-28 13:17
我係完全唔鍾意煲劇嘅人,當年因爲呢套戲講「飛機師」呢個行業覺得好型所以買左DVD.

呢兩星期好有興致地攞返出黎睇,完全停唔到晚晚睇,我真係好鍾意Zoe 呀!睇到又喊又笑!你地有無人都好鍾意呢套劇呀?分享吓丫

P.S. 睇完好想念佛羅倫斯,即刻想Christmas 去一轉呀

前幾年我去阿德萊德時,都特登去佢哋買 triangle 個 local market 一遊,不過搵唔到有triangle 賣,又去過佢哋寄信嗰間郵局參觀。

水晶宮

jessiemlc 發表於 19-4-28 14:17
尋晚睇卡拉屋企....見到吳鎮宇嘅飛機司打扮!即諗起sam哥

你唔好咁啦

水晶宮

gobaa49 發表於 19-4-28 14:32
好正~畫面重演

我都鐘意胡定欣,佢做到呷呀哥醋既妹

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

millennia 發表於 19-4-28 13:42
咁你鍾意Zoe 定 Belle 呀?

Belle好煩,成日都Sam Sam Sam

公爵府

幻想曲 發表於 19-4-28 14:37
前幾年我去阿德萊德時,都特登去佢哋買 triangle 個 local market 一遊,不過搵唔到有triangle 賣,又去 ...

我見到威尼斯好多Triangle賣。

伯爵府

之前我都重溫左1同2
反而我覺得佢同Holiday 最sweet

伯爵府

ng5ek 發表於 19-4-28 13:54
衝上雲霄套電影你地有無睇我無睇

不知所謂,完全代入唔番套電視劇

伯爵府

幻想曲 發表於 19-4-28 14:37
前幾年我去阿德萊德時,都特登去佢哋買 triangle 個 local market 一遊,不過搵唔到有triangle 賣,又去 ...

係無架 果度買係賣啲唔會有人買嘅手信 國產家品 直情連跳蚤市場都不如 我喺Adelaide讀過書 特別有感覺

已刪除用户

子爵府

ng5ek 發表於 19-4-28 13:54
衝上雲霄套電影你地有無睇我無睇

衝上雲霄電影版就好似幾首MV剪埋一齊咁,你幻想一下

大宅

初頭覺得阿Belle好elegant,而Zoe好蒸生瓜又厚多士。
到後期,反而阿Belle嗰啲又愛又唔愛就好煩,Zoe就好咗好多。

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至