自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

shanhaha 發表於 19-4-29 10:06
尼個係微辣特色 佢地咁紅 好多人都係欣賞佢地英文字幕9588好搞笑咁

尋晚都睇到,跟住就留心睇字幕,真係9588

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔怪得見佢有出CLS呢個字啦

大宅

hellohelloruby 發表於 19-4-29 15:58
我都唔知微辣咁紅, 想問邊度有得睇呀?

facebook同youtube,我可能係微辣年紀最大的忠實fans,佢啲片差唔多睇晒,最鐘意霍哥嘅正氣一面,豪dee嘅儍氣,蘇霖嘅天使面孔,yelo嘅英氣,dor姐嘅反白眼,呀嘈唱嘅歌,黑鬼joe嘅man,雞wing嘅所謂可愛,雲吞嘅黐脷筋,加葱嘅多才,六豪子嘅頭腦。
題外,好想香港有得快啲睇瞓身一擊

子爵府

轉運 發表於 19-4-29 21:22

facebook同youtube,我可能係微辣年紀最大的忠實fans,佢啲片 ...

我鍾意呑妹

大宅

water_ma 發表於 19-4-29 21:27
我鍾意呑妹

妹太正,直頭銷魂。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-29 08:59

男爵府

facebook同youtube,我可能係微辣年紀最大的忠實fans,佢啲片 ...

我鍾意霍哥
我都年紀大

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我未睇過, 好out

大宅

2019新春慶豚圓

微辣好睇,又攪笑,又時幫手拍片去宣傳慈善和公共服務!小講政治·基本上去親澳門開show的藝人好多都佢地合作做宣傳!

大宅

kolher 發表於 19-4-29 21:52
微辣好睇,又攪笑,又時幫手拍片去宣傳慈善和公共服務!小講政治·基本上去親澳門開show的藝人好多都佢地合 ...

係,學六毫子嗰日講,佢哋嘅片,雖然好似單係搞笑,但多多少少都有一點點訊息比到我。是但噏裏面睇得出佢其實人都唔係表面咁差,好照顧身邊嘅人,所以微辣最鐘意係佢,希望蘇霖多啲眼尾蘇吓佢,安慰下佢。

男爵府

Kanny_yan 發表於 19-4-29 09:04
微辣啲片係中英文字幕不同的,你上網search下

其實呢段嘢點解?中英不符,我唔明表達咩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊