派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

近幾日去過楓葉問左閃電車王3D蛋榚5磅, 要$1050呀! 但係我覺得佢整果架車王又唔係真係咁靚, 我覺得有位媽咪home made 靚好多, 但係咁啱果位媽咪要出trip 幫唔到我整, (因為我想要cream 面唔想要硬糖面) 咁我想問下仲有邊度可以整呀? 有冇人可以介紹下呢..我May 24 開party 要!

唔該!

珍珠宮

畀面勳章

貴族蛋糕, 食過幾好味, 我最鍾意佢o地o既芝士蛋糕~~
http://www.thesupremecake.com/

大宅

尋日阿囡生日PARTY,係ONDA訂0左個南瓜車灰姑娘蛋糕,好好食呀.最重要係價錢唔貴呀.

複式洋房

朋友係cova 訂左個米奇既3d 蛋糕,唔錯呀。

男爵府

how much is the cake in cova? what is the phone?

大宅

想問下你訂左咩味道呀? 我現在都係諗住訂onda, 咁佢又真係算平...我朋友之前訂左一個mickey club house, 都好靚..又好食..但係我原本想訂CREAM 面, 唔想要硬糖衣面...但係現在冇得揀lu...

原帖由 EvaLam^^ 於 09-5-2 22:13 發表
尋日阿囡生日PARTY,係ONDA訂0左個南瓜車灰姑娘蛋糕,好好食呀.最重要係價錢唔貴呀.

大宅

原帖由 smilebaboo 於 09-5-3 12:57 發表
想問下你訂左咩味道呀? 我現在都係諗住訂onda, 咁佢又真係算平...我朋友之前訂左一個mickey club house, 都好靚..又好食..但係我原本想訂CREAM 面, 唔想要硬糖衣面...但係現在冇得揀lu...

...

我訂0左芒果味,不過好多人都話焦糖味都好食,下次我都會試下焦糖味.

大宅

請問onda有冇website, 幾錢一磅? 謝謝. 焦糖味聽落好好味呀...
Pretty Princess Petite Prince

大宅

http://www.onda-cake.com/cakelist.asp

我尋日問左3d cake 要$140 一磅, 唔包送貨..送貨平日好似$7x, 但係我係sunday 要, 要$17x..嘩..咁我會揾朋友自取算了...

原帖由 $$$ 於 09-5-3 22:26 發表
請問onda有冇website, 幾錢一磅? 謝謝. 焦糖味聽落好好味呀...

大宅

今日取,140/磅,相片中的是5磅

原帖由 $$$ 於 09-5-3 22:26 發表

大宅

原帖由 smilebaboo 於 09-5-3 10:33 PM 發表
http://www.onda-cake.com/cakelist.asp

我尋日問左3d cake 要$140 一磅, 唔包送貨..送貨平日好似$7x, 但係我係sunday 要, 要$17x..嘩..咁我會揾朋友自取算了...

咁$140一磅好抵啵, 試得過呀!!! 咁請問響邊度自取? 謝謝.
Pretty Princess Petite Prince

大宅

佢話係火炭石門喎..詳細地址佢話會之後SMS 我..
原帖由 $$$ 於 09-5-3 22:58 發表

咁$140一磅好抵啵, 試得過呀!!! 咁請問響邊度自取? 謝謝.

大宅

好靚喎..係咩味道呀? 好味嗎?

原帖由 luiwhy 於 09-5-3 22:43 發表

今日取,140/磅,相片中的是 ...

大宅

呢個我睇過啦..唔啱心水...Thanks

原帖由 anson723 於 09-5-3 22:00 發表
真的要推介給大家 " 餅之神 ", 他們的蛋糕實在好好味, 公仔又做得好似, 真係唔捨得食 d公仔, 我仲 keep 住隻公仔在雪櫃呀 !!以下是他們的網址或可以在 Yahoo 首頁打 " 餅之神 "
http://hk.myblog.yahoo.com/septemb ...

大宅

>好靚喎..

實物的確唔錯,在場人仕都好喜歡(會同佢影相),但對於我女兒來說可能係太靚(之前冇比佢睇),所以佢唔捨得食(只係食個朱古力牌)

>係咩味道呀?

味道係可以有得選擇,你落 order 時可以講埋,相片中表面係cream(有唔同色),我個女喜歡朱古力,但這個cake不是黑森林,裡面係朱古力蛋糕同埋cream、有d朱古力再加d生果咁~

>好味嗎?

我對食不太講究,但雪凍時都OK的,但要同cova比就明顯會有分別

男爵府

好媽媽勳章

mickey club house --- 要幾多磅呀, 幾錢呀

原帖由 smilebaboo 於 09-5-3 12:57 發表

...

大宅

[quote]原帖由 luiwhy 於 09-5-3 22:43 發表

我10號都訂左一個同呢個一樣架.但唔知點解有顏色個D
cream係"喊"既?唔知你個個係咪都係咁.定係佢一時失手呢?

大宅

所有3D CAKE 都係3磅起, $140 一磅, 我朋友訂左5磅, 好大個..好靚, 個個見到都嘩嘩聲..

原帖由 BoBo1021 於 09-5-13 00:42 發表
mickey club house --- 要幾多磅呀, 幾錢呀

男爵府

Do you have Mickey Club House website? Thanks.

原帖由 smilebaboo 於 09-5-13 10:16 發表
所有3D CAKE 都係3磅起, $140 一磅, 我朋友訂左5磅, 好大個..好靚, 個個見到都嘩嘩聲..

男爵府

好媽媽勳章

http://www.onda-cake.com/SpecialDesignCake.asp?smallclassid=&page=11&date1=

原帖由 cindytam 於 09-5-13 11:14 發表
Do you have Mickey Club House website? Thanks.

首頁

尾頁

跳至