自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 19-4-29 13:40
我都試過過左幾個禮拜打嚟問密碼, 我真係失憶完全忘記左! 三個月先打嚟問?! 點解d人assume已經離職一段時 ...
啲人一箱情願地認為,你打佢一日工,一世都要聽佢講

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

答佢唔記得就算喇

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

彩佢都傻,有基本禮貌都考慮答下,無就當睇唔同

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Angel_Rose 發表於 19-4-29 13:48
×2

回正題,老細都算啦,以前離職後,同校的校工打電話黎話想印野,問我拎教員室電腦printer的密碼,我叫佢問 ...
有冇攪錯呀, 離咗職, 問你攞電腦printer密碼??? 知唔知犯法架? 仲鬧你? 鬧返佢。

男爵府

答佢話5記得啦!
費事上身呢d野

已刪除用户

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-4-29 13:59
有冇攪錯呀, 離咗職, 問你攞電腦printer密碼??? 知唔知犯法架? 仲鬧你? 鬧返佢。
...
校長特登整密碼係想淨係比老師用,所以未離職都吳會講比佢知,這校工超討厭,似住自己年紀做得我們阿媽,就成日當正自己係我們阿媽咁同我們說教,請埋曬啲y理,吳鬧返佢係覺得,吳想同佢一般見識,正如有人比一隻狗咬,佢吳會追住隻狗咬返隻狗

大宅

BLOCK 左佢啦

珊瑚宮

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 19-4-29 12:00
咪鬼覆佢, block埋佢電話。

啋佢都儍

翡翠宮

yy_chow1210 發表於 19-4-29 12:00
梗係冇,依種人最緊要無視佢。廢事俾位佢入,反咬我一口!

佢当自己是特朗普高高在上,佢真有病。

伯爵府

yy_chow1210 發表於 19-4-29 11:57
我已離職接近三個月,接手我個個又做左無耐就冇做,跟住我前老細whatsapp 問我電腦密碼。仲要好唔禮貌地"喂 ...
恭喜你走得快,正一冇家教

伯爵府

Gvmama 發表於 19-4-29 14:38
BLOCK 左佢啦
yes, block左佢,仲留個冇教養嘅人個電話做乜

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

彩佢都傻..咁串同無禮貌

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

小可愛11 發表於 19-4-29 15:07
啋佢都儍
咪係。

伯爵府

畀面勳章

點解唔問接你手嗰個?可能人哋已改密碼喎,問你都無用!

公爵府

同佢講唔記得先, 隔2日BLOCK左佢.

伯爵府

2024勳章

唔女理她

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我會答佢唔記得,加多句唔好意思就算.
三個月唔記得係正常, 而且無謂俾佢有值口做你, 山水有相逢哇

大宅

你有權唔覆佢

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至