自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

stopstop 發表於 19-5-5 18:44
可以告知點樣做?我試過唔得

買唔到定唔肯運!點對點肯運雪櫃,我仲叫佢雪櫃要直立放

珍珠宮

stopstop 發表於 19-5-5 18:44
可以告知點樣做?我試過唔得

同問,買過太細款式想雪肉唔得

大宅

熱血勳章

prswinki 發表於 19-5-6 20:05
買唔到定唔肯運!點對點肯運雪櫃,我仲叫佢雪櫃要直立放

有問送唔送香港,跟著答唔送
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

子爵府

淘左細冰櫃用左二年仍然很好(用集運)

象牙宮

35*28*41, 比買餸裝更小?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珊瑚宮

畀面勳章

laiyee6121 發表於 19-4-30 08:50
我唔會係淘寶買電器,其它物件可以

同意

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

prswinki 發表於 19-4-30 11:59
有買過連冰格嘅雪人奶。最好揀實重嘅集運送上門,我之前買嗰部22kg,運費$166
...
二手大牌子都係三四百蚊, 安全有保證, 用完仲可以再三手轉讓, 使乜淘?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

香港都大把細雪柜, 需然我成日淘電器, 但雪柜真係唔抵淘, 運費太高。
https://www.price.com.hk/category.php?c=100062&filter=100774&gp=27&sort=4

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

stopstop 發表於 19-5-7 12:53
有問送唔送香港,跟著答唔送

你送轉運倉嘛,之前問過肯。不過我最後見京東有TIFFANY blue,喺京東買送點對點

男爵府

Jasber 發表於 19-5-7 13:56
二手大牌子都係三四百蚊, 安全有保證, 用完仲可以再三手轉讓, 使乜淘?

因為雪人奶唔想要二手,香港都有類似型號但淘寶隻色靚啲。

男爵府

上年我買了一個60L, 我同賣家傾, 佢加佐一百蚊包SF 到我屋企.

禁止訪問

男爵府

ddkaka 發表於 19-4-30 21:48

c6淘呢款用咗年幾兩年
JM你好, 想問呢款好用嗎? 雪唔雪到雪糕?
同埋佢制冷會唔會入面有水?

THX!

水晶宮

bubula 發表於 19-5-9 15:17
JM你好, 想問呢款好用嗎? 雪唔雪到雪糕?
同埋佢制冷會唔會入面有水?

c6話雪唔到雪糕,製冷時會出水。

男爵府

ddkaka 發表於 19-5-9 16:04
c6話雪唔到雪糕,製冷時會出水。
唔該哂你!!

首頁

尾頁

跳至