自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

細路肚餓就可以打尖?近日有港媽帶同小孩到快餐店買雪糕,誰知竟插隊搶走他人的雪糕,更大言不慚指︰「我個仔好肚餓」。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190430/bkn-20190430081534223-0430_00822_001.html

可信性唔高 , 唔相信會甘無文化羅

男爵府

畀面勳章

雪糕唔飽肚喎

大宅

個仔大咗可能因為窮去搶劫

別墅

有咁既阿媽真係大件事. 第時要搶學位唔知要出動什麼.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024勳章

水晶宮

回覆樓主:

我會串佢,肚餓買個餐唔係買雪糕,重作

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

畀面勳章

香港地有小朋友大晒架嘛

翡翠宮

回覆樓主:

要全個世界圍住佢嚟轉
大嘅唔好教壞細

禁止訪問

水晶宮

好肚餓食雪糕

大宅

回覆樓主:

珍珠宮

王國教室勳章

Lingling2014 發表於 19-4-30 15:59
細路肚餓就可以打尖?近日有港媽帶同小孩到快餐店買雪糕,誰知竟插隊搶走他人的雪糕,更大言不慚指︰「我個 ...

真都唔出奇。
有朋友做富貴人家的教育中心,d家長全部受過高等教育,乜名校生都有,但你估唔到,做唔出,幾無品佢地都做得出,仲會盲撐公主王子,小朋友有conflict 出律師信同俾錢中心叫中心唔可以俾對方再返學

首頁

尾頁

跳至