論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

新手媽媽,bb仲有幾個月出世,之後要返工屋企無人湊
上網睇左將軍澳幾間僱傭中心,原來好多負評同恐怖case呀,大家有無d相熟的agent可以介紹呀?感激不盡~~

大宅

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

小月餅917 發表於 19-5-1 17:43
新手媽媽,bb仲有幾個月出世,之後要返工屋企無人湊
上網睇左將軍澳幾間僱傭中心,原來好多負評同恐 ...

我用果間agent 小姐跟得幾好,工人來了我家一段時間湊BB都好好,我都有開個post讚個我家工人,你如果需要可以pm我

複式洋房

回覆樓主

海X僱傭中心

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

tessa1203 發表於 19-5-2 22:41
我用果間agent 小姐跟得幾好,工人來了我家一段時間湊BB都好好,我都有開個post讚個我家工人,你如果需要 ...

只有工人湊BB,冇其他人在家?

翡翠宮

畀面勳章

我用果間agent 小姐跟得幾好,工人來了我家一段時間湊BB都好好,我都有開個post讚個我家工人,你如果需要 ...

可否pm我?謝謝你

民房

回覆 小月餅917 的帖子

我用開果間個agent 都跟得幾好嘅,雖然請工人都講彩數,而我中間都有換過工人,不過so far 都ok, 有事搵佢哋會即刻跟進,confirmed咗請嘅工人又會定時update我進度,如果工人有咩事來唔到,都可以全數拎返D手續費,我覺得都幾保障呀,你有興趣,我再pm我間agent 資料俾你呀

大宅

Sweetbabymom 發表於 19-5-10 01:15
只有工人湊BB,冇其他人在家?

無呀,只係間唔中婆婆會黎睇下咋

大宅

tessa1203 發表於 19-5-10 20:59
無呀,只係間唔中婆婆會黎睇下咋

你放心咖啦?

大宅

Hi, 可否pm埋我? 謝謝

大宅

Sweetbabymom 發表於 19-5-10 22:19
你放心咖啦?

有時都無得唔放心

洋房

我都需要揾姐姐,我而家0個個介紹佢個侄女俾我,但透過電話interview 完,感覺唔太想請
佢得24歲,未0黎過香港,未凑過小朋友,因爲我成日唔0係香港,得爸爸0係度,所以想揾一個agent可靠0既介紹俾我~

可唔可以都PM埋我呀

大宅

Ronman 發表於 19-5-10 22:58
Hi, 可否pm埋我? 謝謝

已pm

大宅

Rickfong30 發表於 19-5-10 23:29
我都需要揾姐姐,我而家0個個介紹佢個侄女俾我,但透過電話interview 完,感覺唔太想請
佢得24歲,未0黎過 ...

已pm

洋房

回覆 tessa1203 的帖子

感激!

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

可否pm比我呀?我都係想要個好agent

民房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

可否pm 資料給我謝謝

民房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我而家哩間都OK 我個工人請左半年 有咩打比佢地都仲好幫手 個工人簽証過左期 打比佢地 都幫手搞

別墅

BB防敏心得分享勳章

發表於 昨天 17:41 |顯示全部帖子
teresa6 發表於 19-5-10 06:26
回覆 小月餅917 的帖子

我用開果間個agent 都跟得幾好嘅,雖然請工人都講彩數,而我中間都有換過工人,不 ...

可否介紹?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊