湊B百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

terter1110 發表於 19-5-9 01:24
好大達喎,不過好彩係膊頭,咁而家聯合點樣幫佢做治療?我仔以家話要食心臟藥囉
...

係好大達呀,加上流過血,聯合比左血壓藥佢食,同做激光,隔一兩個月就加藥咁囉(會留院觀察,你都要係醫院過夜)因為聯合專搞血管痣所以我都好放心咖!本來我住荃灣,係應該仁濟睇,不過聯合啲醫生話比仁濟睇都唔知識唔識搞

複式洋房

w12365489700 發表於 19-5-9 10:07
係好大達呀,加上流過血,聯合比左血壓藥佢食,同做激光,隔一兩個月就加藥咁囉(會留院觀察,你都要係醫院 ...

我去左私家度睇,所以就唔洗留院!咁你bb流血都好嚴重喎,陰公,心痛死 ,咁以家好返d未?你點解會去左聯合睇?我住元朗唔知有無得睇呢!

複式洋房

terter1110 發表於 19-5-9 12:20
我去左私家度睇,所以就唔洗留院!咁你bb流血都好嚴重喎,陰公,心痛死 ,咁以家好返d未?你點解 ...

好番好多啦超碼細粒左同無流血,因為聯合係全香港最有把握同有激光機醫血管痣咖,留院係因為睇下食藥之後血壓血糖戈啲,第一次入院只係留三日,你可以選擇自己唔過夜咖,因為佢地一個鐘會黎量一次血壓同埋有搏機睇住心跳呼吸
你去排急症,bb好快有得睇,就咁講因為睇左醫生話係血管痣,咁佢地就會安排皮膚科醫生睇bb愈早搞愈快好咖,係眼附近真係要再快d!你都要加油呀!比著我個b無啦啦咁樣都嚇死!

複式洋房

w12365489700 發表於 19-5-9 12:26
好番好多啦超碼細粒左同無流血,因為聯合係全香港最有把握同有激光機醫血管痣咖,留院係因為睇 ...

多謝你鼓勵吖,bb照左照聲波,醫生都想佢快d可以開始食藥,因為會越黎越大!我地一齊加油,咁你bb食左幾耐藥吖?同埋係咪都係食心臟藥吖?

複式洋房

terter1110 發表於 19-5-9 13:02
多謝你鼓勵吖,bb照左照聲波,醫生都想佢快d可以開始食藥,因為會越黎越大!我地一齊加油,咁你bb食左幾耐 ...

食血壓藥!令到血管收縮,食左差唔多一個月

別墅

w12365489700 發表於 19-5-8 19:01
聯合醫院出名睇血管痣!我個女都睇緊呀

出世開始排期?

複式洋房

leunglaiman520 發表於 19-6-20 22:05
出世開始排期?

唔係,完全唔洗排。
就算你急診入黎都係即時幫你睇(要等皮膚科醫生睇同講解)
我4月10去覆診,好似啲健康院檢查咁,之後見普通醫生同埋講有流血,之後等半個鐘去見皮膚科醫生,已經可以即日入院試藥,只係咁岩bb100日約左去影相,就變左15號入院試藥加做激光。

複式洋房

terter1110 發表於 19-5-2 01:02
BB3個月右眼眼袋位置應該生海棉狀血管瘤,有無人試過可以分享下嗎?我好擔心,係咪應該睇皮膚科
...

比個做左兩次激光對比你地望下

複式洋房

w12365489700 發表於 19-6-21 08:42
比個做左兩次激光對比你地望下

淡左好多喎 加油好快無事
我仔以家食左藥都好返好多,希望佢都快d無事

複式洋房

terter1110 發表於 19-6-21 08:50
淡左好多喎 加油好快無事
我仔以家食左藥都好返好多,希望佢都快d無事
...

你都要快啲好番呀

複式洋房

w12365489700 發表於 19-6-21 09:36
你都要快啲好番呀

好,我地一切加油

複式洋房

w12365489700 發表於 19-5-8 19:01
聯合醫院出名睇血管痣!我個女都睇緊呀
請問現在進展如何? 好擔心, 未睇醫生

別墅

CHANCANDY2 發表於 21-2-20 11:54
請問現在進展如何? 好擔心, 未睇醫生

我女都有,生左手臂位置,排咗呢個月去睇醫生。你小朋友生喺咩位置? 盡快去睇醫生檢查好啲喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊