自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

在大陸買如果平 D, 香港有保養嗎?

琥珀宮

ymw9090 發表於 19-5-2 11:36

大陸買有可能裝唔到google play

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

我是大陸買的,但我又裝到google play 同 WhatsApp,可以正常用哦,價錢是比香港便哦

禁止訪問

男爵府

大陸買香港唔會有保養掛

珍珠宮

2024年龍年勳章

大陸買的話,有問題就拎返大陸維修。可以查詢深圳嘅維修點。

珍珠宮

2024年龍年勳章

軒旻媽咪 發表於 19-5-2 13:02
我是大陸買的,但我又裝到google play 同 WhatsApp,可以正常用哦,價錢是比香港便哦
...

相同型號,香港版同大陸版手機規格一樣嗎?
價錢差幾多?唔該嗮!

複式洋房

回覆樓主:

我上次係深圳經過見有現貨即買即用,香港APP都可以用到,應該無分別。

大宅

...

想問下可以用facebook同youtube嗎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

GLOLY 發表於 19-5-2 22:26

裝返google 框架就可以有番playstore
我用緊國行p20pro,一砌正常

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

bobomia 發表於 19-5-2 14:34
大陸買的話,有問題就拎返大陸維修。可以查詢深圳嘅維修點。

國行喺HK維修唔得
反而港行可以拎上深圳整

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

大陸平啲

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

如果大陸買平過香港,點解仲有咁多b6落黎迫爆瘋閘同8老會?

大宅

...

請問點裝 google play ?
我裝唔到 FB , IG

謝謝

大宅

小倩 發表於 19-5-2 22:56
裝返google 框架就可以有番playstore
我用緊國行p20pro,一砌正常

可以指教下嗎公司抽獎中左大陸版,未硏究到

水晶宮

HCF 發表於 19-5-3 00:11
可以指教下嗎公司抽獎中左大陸版,未硏究到

上網打"google下載"~~下載google play 免費Android

水晶宮

但大陸版 Whatsapp 會有延遲

大宅

GLOLY 發表於 19-5-2 22:26

可以呀

大宅

HCF 發表於 19-5-3 00:10
請問點裝 google play ?
我裝唔到 FB , IG

我見樓上有人解答你了,我都喺咁樣裝的

首頁

尾頁

跳至