自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

冇咩事唔好去尖沙咀 已經好少去尖沙咀迫不得已今日一定要出去 人多到 不得了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

itababy 發表於 19-5-2 16:08
冇咩事唔好去尖沙咀 已經好少去尖沙咀迫不得已今日一定要出去 人多到 不得了
...

早啲睇你個post咪好囉

我頭先去咗油尖旺
尖沙咀站差唔多上唔到車,超多喼
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

itababy 發表於 19-5-2 16:08
...

Ronnym    發表於 19-5-2 16:36
judydywong    發表於 19-5-2 16:36
starrymama    發表於 19-5-2 16:22

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-2 16:09
早啲睇你個post咪好囉

我頭先去咗油尖旺

我完全冇諗到五一。出到嚟見到多人都不得了先諗起

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

itababy 發表於 19-5-2 16:10
我完全冇諗到五一。出到嚟見到多人都不得了先諗起

嘩……
見到你#3有張相好恐怖
我去佐敦永安好少少
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

五一黃金周?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

侯爵府

陪月勳章

叫我哩D係尖沙咀返工的人情何以堪。

hellohelloruby    發表於 19-5-2 16:23

珍珠宮

畀面勳章

昨日睇新聞, 重話冇咩人 ga

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

siumak 發表於 19-5-2 16:21
叫我哩D係尖沙咀返工的人情何以堪。

又唔好太傷心
越危險既地方就係最安全既地方,尖沙咀應該係全港最安全的了

大宅

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

人滿為患!

侯爵府

陪月勳章

tester5 發表於 19-5-2 16:23
又唔好太傷心
越危險既地方就係最安全既地方,尖沙咀應該係全港最安全的了
...

唔安全呀﹐
好易被佢地D o急轆腳...

男爵府

回覆樓主:

多人到爆

男爵府

超多人

男爵府

睛靈勳章

回覆樓主:

啱啱先至係另一個post 出咗啲相,旺角係嚇死人。 圍繞住自己都係講普通話以為自己返咗大陸

子爵府

平時上水同沙田都多人,家下應該都淪陷左,完全唔夠膽去。

子爵府

記得有JM問過51去深圳福田行下食下會唔會好多人,之後各人回覆51去深圳等於自殺,但我就好奇問"乜香港唔多人咩?"
如果只行商場,深圳商場是absolutely絶對比香商場少好多人

男爵府

2018復活節勳章

所有d藥房/sasa都係佢地既目標

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

回覆樓主:

黃金週,你有你返工,同胞有同胞shopping,好多零售好開心!

sonet    發表於 19-5-2 17:38

首頁

尾頁

跳至